Nije problem ali je zavisnost. Zavisi ko sta smatra problemom. Evo ja za 43 god nikad nisam ni dim povuko i hvala Bogu da nikad to nisam stavio u usta.radoznao sam ... da li medju forumasima ima jos nekog ko ima ovaj problem ako to uopste smatra problemom . bas bi voleo da se izjasnite . ako ne sme ova tema - brisite i oprostite
posle sam razmisljao - zaebacu nekog u tom smislu ( da su mu zadimljene komponente pa ce imati problem sa prodajom) i etoOd tebe ne kupujem komponente![]()

Što moj kolega (isto strastveni pušač) kaže nakon apstinencije od pusenja u trajanju par do nedelju dana, fizički se osećam 10 puta bolje, ali psihički 100 puta lošije.Ja sam strastveni pusac, kad to kazem srecan sam ujutru sto sam ziv da mogu da zapalim cigaretu.
Jednom sam ostavio i 7 godina nisam pusio, ali sam se ponovo vratio u sedlo i verujem da sam nadoknadio.
Mastam da ostavim pusenje, sa tom zeljom sam presao na elektronske u nadi da cu ih lakse baciti nego obicne, zlanavika i opaka zavisnost bar kod mene, ali uskoro cu pokusati da bacim , cini mi se da bih se ponovo rodio.