?
 ? 
	 haha
 haha 

Jbt, ala ovo dobro izgleda...Где ово стави у игре?
Већ има оваквих модова на зиду :

Nije nemoguce dobiti sponzorstvo od Asusa, ali obzirom da si nov u modovanju moraces dobar deo prvog moda sam da finansiras.Ima dosta modova na forumu a ja sam nov.
Mene zanima da li je jos neko bio sponzorisan od strane Republic Of Gamers-a ?

a usput na neplanirano ode jos toliko koliko si planirao da ulozis al vec si krenuo i nema nazad
 a usput na neplanirano ode jos toliko koliko si planirao da ulozis al vec si krenuo i nema nazad  ne daj Boze da dobijas nove "bolje" ideje usput, to postaje crna rupa
 ne daj Boze da dobijas nove "bolje" ideje usput, to postaje crna rupa 
 [pricam iskljucivo o izradi kucista, komponente nisu u ovoj prici, a dokazao se dovoljno da mu sponzori obezbede polovinu komponenti minimum]
 [pricam iskljucivo o izradi kucista, komponente nisu u ovoj prici, a dokazao se dovoljno da mu sponzori obezbede polovinu komponenti minimum] jos malo pa mozes da kupis i one gejmerske na taj fazon... a do sponzora se mnogo tesko dolazi, i nece ti izfinansirati projekat nego ga malko pogurati ovim ili onim komponentama, a glavno je na tebi
 jos malo pa mozes da kupis i one gejmerske na taj fazon... a do sponzora se mnogo tesko dolazi, i nece ti izfinansirati projekat nego ga malko pogurati ovim ili onim komponentama, a glavno je na tebi 

Sve to besplatno
 Sve to besplatno