Ima i AIMP alarm.Moraću probati foobar zbog alarmclock plugin-a. To mi je bitnije od "puštanja" mjuze.
Sve dok ne probas nesto sto radi brze, bolje i uz bolji kvalitet zvuka..Kod mene će još dugo raditi.
Pa nemam ni ja neku bas kvalitetnu opremu (ali sam ''sluhista ''), sve ovo je bas niskobudzetno resenje sto se tice zvuka ali opet flac uz sve ovo i aimp.. za mene bolja opcija. Mada cesto imam preko 500Gb flac-a u plejlisti pa je mozda zato aimp brzi od winampa a i nasao sam skin koji ne menjam vec godinama, vise podesavanja.. mozda je foobar jos malo bolji sto se zvuka i brzine tice ali ipak ostajem na aimpu jer je kao celina za mene bolji plejer.Probao svašta i winamp mi je dovoljan, posebno za buđavi mp3. Nemam baždarene uši za muziku.
Sve mozes da namestis da radi kao u Winampu, po pitanju komandi.Meni foobar nije nimalo user frendly.
Ako mislis na sam izgled, idi na "enable layout editing mode" i mozes da podesis sve kako ti odgovara.Meni foobar nije nimalo user frendly.
J je za search u Winampu? Pa podesiš isto u AIMPu, kakav je to problem?Meni u aimpu nedostaje slovo "j" iz winampa i da lako mogu da nadjem pesmu koju trazim(znam da ima neki drugi shortcut) al ja sam navikao na tu opciju u winampu i ona me je sluzila na zurkama milion godina