• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Youtube Partneri

dzoni18k

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.08.2015.
Poruka
7
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Najjači PC sveta
CPU & cooler:
AMD FX-4100 QC 3.6GHz
Motherboard:
Gigabyte 970A-DS3P
RAM:
Kingston HyperX 8GB
VGA & cooler:
AMD Radeon HD7770
Display:
Philips 226VLA
HDD:
Seagate 1TB + WD 320GB
Case:
MS Industrial
Internet:
Open ADSL 10/1
OS & Browser:
Windows 7 , Chrome
Zanimaju me misljenja , iskljucivo iskusnih ljudi , u vezi ove teme :)

Dugo sam na jutjubu i imao sam iskustva sa svakakvim stvarima , ali nikada nisam shvatio sistem zarade .
Adsense i nije tako komplikovan doduse , ali mnogi ljudi recimo preporucuju partnere iako ja ne mislim bas da su ista bolji od Adsensa , ali me zaniam da li je neko ZAISTA video razliku tj poboljsanje kod nekog od tih MCN partnera ?
Da li se zaista isplati prikljuciti se nekom partneru ukoliko imate relativno aktivan kanal (6000+ pregleda dnevno , nasi pregledi su u pitanju) ?

DeRadicci

Market Guru
Učlanjen(a)
14.04.2015.
Poruka
3.394
Rezultat reagovanja
98
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-3770, LC-CC-120
Motherboard:
Asus P8B75-M LX
RAM:
2x8GB Kingston HyperX HX316C10F/8
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 8GB Pulse
Display:
Dell UltraSharp U2312HM
HDD:
500GB WDS500G2B0A, 2TB HDWD120UZSVA
Case:
Cooler Master Elite 334
PSU:
Sharkoon SHP550 V2
OS & Browser:
Windows 10 Pro, Firefox
Adsense bi svakako trebalo da je manje isplativ posto ide preko klikova na reklame, a mreze (da ne kazem partneri) bi trebalo da ti daju ~1 dolar na 1000 pregleda. Jedino je caka sto 1000 pregleda iz Srbije nema istu vrednost kao 1000 pregleda iz SAD. :D Plus sto mreze u pocetku uzimaju 30-40% od tog iznosa, pa kasnije ako kanal "napreduje" uzimaju sve manje i manje.

Nemam nikakvog iskustva, ovako nekako sam ranije skontao dok me to jos zanimalo.

Vidi kontaktiraj nekoga, tipa Cileta ili Mudju...oni bi trebalo da su preko BroadbandTV Network, pa sigurno znaju u detalje kako/sta.

Poslednja izmena:

C0a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.08.2015.
Poruka
138
Rezultat reagovanja
21
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600; ARCTIC Freezer 34 eSports Duo
Motherboard:
MSI B450-A PRO MAX
RAM:
32GB Kingston HyperX Fury DDR4 3200Mhz
VGA & cooler:
Inno3D GTX1060 6GB
Display:
Asus
HDD:
SSD Samsung 250GB; WD Green 1TB; Toshiba 2TB; Toshiba 3TB
Sound:
Microlab TMN-1
Case:
MS Industrial Prism
PSU:
Thermaltake SmartSE 630W
Internet:
SBB 150/10
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Povoljnost partnerstva sa raznim kucama je to sto dobijas pristup raznim pogodnostima, evo npr. ja sam partner preko Maker Central-a i imam pristup sajtu AudioMicro odakle mogu da skidam "royalty free" muziku, iako nisam nesto uspesan sto se tice zarade (nisam aktivno snimao) vrednost pesama koje sam skinuo prevazilazi svotu koji ne znam da li cu ikada zaraditi. Tako da napravi racunicu, pogledaj sta partnerske kuce traze i nude pa napravi racunicu da li ti se vise isplati sa njima ili sa AdSensom.

Vrh