buyjoon
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 27.12.2010.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 2 550
Motherboard:
ASUS M4A79 Deluxe
RAM:
Geil 800mhz 2*2Gb
VGA & cooler:
Sapphire 4850 Dual Slot
Display:
ACER P206HL
HDD:
WD3200AAKS + WD5000AAJS + SAMSUNG HD204UI
Sound:
integrusa
Case:
kineska smrt
PSU:
Thermaltake Toughpower XT 775W
OS & Browser:
Windows 7 x64
Kao sto naslov i kaze zanima me koji je bolji od ova dva kulera tj. da li se isplati dodati 800 dinara vise za xigmatek ili uzeti ovaj spire.
Jedna od najbitnijih stvari mi je lakoca instalacije, spire se kaci na stock amd onu plastiku kako god da se zove
jos jedna stvar
posto mi je procesor otkljucan ne vide se temperature jezgara pa box kuler nece da ubrzava, vrti se stalno na konstantnih 3000 rpm i ne ubrzava koliko god se proc zagrejao.
pretpostavljam da cu imati isti problem i sa aftermarket kulerima pa me interesuje kako da to resim? fan kontroler moze da se kupi to znam, ali ima li nekog drugog resenja?
Jedna od najbitnijih stvari mi je lakoca instalacije, spire se kaci na stock amd onu plastiku kako god da se zove
jos jedna stvar
posto mi je procesor otkljucan ne vide se temperature jezgara pa box kuler nece da ubrzava, vrti se stalno na konstantnih 3000 rpm i ne ubrzava koliko god se proc zagrejao.
pretpostavljam da cu imati isti problem i sa aftermarket kulerima pa me interesuje kako da to resim? fan kontroler moze da se kupi to znam, ali ima li nekog drugog resenja?