Kako vam se cini ovo kuciste?
Xigmateg asgard pro
Kakva je uopste limarija na xigmateku? i da li bi true black stao u njega? pise da je siroko 20cm, pretpotstavljam da je to sasvim dovoljno.
Xigmateg asgard pro
Kakva je uopste limarija na xigmateku? i da li bi true black stao u njega? pise da je siroko 20cm, pretpotstavljam da je to sasvim dovoljno.
) i mogucnost dodavanja jos 3 komada,dok pro verzija ima 2 komada 120 mm i mogucnost da se doda jos 5 komada.Mozda je prakticnije kod pro verzije sto je front panel na vrhu kucista tj. odozgo ali meni je to ruzno,vise mi se svidja klasican raspored power ,reset dugmeta i front panela koji su kod asgard-a sa prednje strane.Kuciste je ''tool free'' tj. nije ti potreban alat za montazu komponenti(osim za maticnu i napajanje naravno).Jedina mana koja u stvari i nije mana ako redovno sredjujes sobu(usisavas tepih) ili to po tvom nalogu radi sestra,majka ,zena
... odustao sam od asgarda, jbg od dve aurore jedna dobra i 300 din sprej, sprej je odlican, u pitanju je "jukohemika vermis"-mat crna, jos samo hard da ofarbam, i da se nv smiluje da izbaci 600 seriju, i amd da spusti cene