to da mi poklone, izgazio bih ga i bacio.Za klince koji vole da mlatarau rukama i tako nestoigrajum,
nintendo wii onaj mtori je vise nego dobar...
od wii grafike me bole oči, a verujem i klinca ako je povukao na tatu
to da mi poklone, izgazio bih ga i bacio.Za klince koji vole da mlatarau rukama i tako nestoigrajum,
nintendo wii onaj mtori je vise nego dobar...
Uhh, kako mozes Sta bi ja dao da meni pokloni bilo sta za gamingto da mi poklone, izgazio bih ga i bacio.
od wii grafike me bole oči, a verujem i klinca ako je povukao na tatu
Nije nintendo nista prvi izmislio Mozda su pokusali prvi da omasove neki pokusaj ali mislim da je KInect bolje resenje, normalno da nije idealan ali mislim da predstavlja duze gledano najbolji nacin za ostvarenjem " motion gaming-a "Nintendo je izmislio motion kontrole a svi ostali od njih iskopirali tako da nije nikako za bacanje
imam negde neki pc joypad, sigurno nije korišćen 10 god, ako ga nisam bacio/poklonio, daću ga tebiSta bi ja dao da meni pokloni bilo sta za gaming
Mislim da ce pre cena PS4 da padne na taj nivo, nego novog Xboxa, tako da ko zna mozda nenadano uzmes PS4 za klinca.klinac svaki dan skače/mlati/jurca/divlja ispred TV-a (360+kinekt).
kad i Xone padne na 250 €, tad planiram da ga kupim.
Kinect je 2x bolje i zabavnije nego wii-jev sistem motiona al je nintendo to imao i izbacio prvi (siguran sam),tada su vesti bile "microsoft to follow" etcNije nintendo nista prvi izmislio Mozda su pokusali prvi da omasove neki pokusaj ali mislim da je KInect bolje resenje, normalno da nije idealan ali mislim da predstavlja duze gledano najbolji nacin za ostvarenjem " motion gaming-a "
sony nema "kinekt" standardo uz konzolu. ne želim konzolne dodatke, jer su uvek slabije podržane od onoga što je osnovno i obavezno. znači, x360 dokle gura, a xone za iste pare - 230€.Mislim da ce pre cena PS4 da padne na taj nivo, nego novog Xboxa, tako da ko zna mozda nenadano uzmes PS4 za klinca.
Heheimam negde neki pc joypad, sigurno nije korišćen 10 god, ako ga nisam bacio/poklonio, daću ga tebi
pazi, izuzetno napredan za svoje vreme, štaviše, mislim da ni danas ne prave takve. izuzetno masivan i težak, baš za muške ruke, imao je točkić i žiroskop! (što mi je bilo fantastično za flight sim. koji sam igrao tada) mislim da je to bila prva upotreba žiroskopa u gameing opremi.