Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.198
- Rezultat reagovanja
- 436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Ma i ne očekujem ja da Zis-6 probija KT jer u svakom battle-u imam nekog koga mogu da srokam, tj. ljudi računaju na balans (koji opet nema veza sa realnošću) ali bi definitivno trebali malo poraditi sa karakteristikama topova, tj. napisati: Zis-6 ima side penetraciju od 200 i kusur mm ali ne može da probije KT side oklop od 80mm pa se nemojte ni truditi
Samo da napomenem da sam sa Zis-6 probio 200mm frontalnog oklopa na Ferdinand-u što me baš iznenadilo ali mislim još više vlasnika Ferdinanda koji me je odmah poslije toga pitao kao sam to uspio a ja mu rekao da ne'am pojma
Sa HE 152 sam uništio Ferdinand-a koji je bio na 27% i to frontalno ali to me nije toliko iznenadilo kao penetracija sa Zis-om... Da li postoje neke slabosti na Ferdiju?
Mnogima sam vjerovatno dosadio ali šta da vam kažem osim da mi je naletilo da "valjam kladu uz brdo"
Samo da napomenem da sam sa Zis-6 probio 200mm frontalnog oklopa na Ferdinand-u što me baš iznenadilo ali mislim još više vlasnika Ferdinanda koji me je odmah poslije toga pitao kao sam to uspio a ja mu rekao da ne'am pojma
Sa HE 152 sam uništio Ferdinand-a koji je bio na 27% i to frontalno ali to me nije toliko iznenadilo kao penetracija sa Zis-om... Da li postoje neke slabosti na Ferdiju?
Mnogima sam vjerovatno dosadio ali šta da vam kažem osim da mi je naletilo da "valjam kladu uz brdo"
Poslednja izmena: