gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.758
- Rezultat reagovanja
- 2.391
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Evo vec 4 sata pokusavam da resim ovaj problem ali nisam uspeo pa reko da vidim mozda ovde neko zna resenje.
Naime, pre neki dan sam uradio "mute" Flasha u windows mikseru jer sam bio na nekom tupavom sajtu koji ima muziku i nije imao on/off music dugme. Od tada svaki put kad otvorim browser (firefox poslednji, 32bit) i odem na YouTube zvuk je mutiran, moram rucno da ga "odmutiram" u mikseru i onda je sve okej do sledeceg zatvaranja/otvaranja browsera.
U samom YT video ikonica za zvuk nije "iksirana" i volume je na 100%, dakle nije tu problem.
Sta sam probao:
- CCleaner, clear cache, cookies, history bla bla
- rucno brisao sve vezano za flash cache i cookies
- reinstalirao flash
- resetovo windows mikser podesavanja putem ceprkanja po registriju
- zatvarao otvarao browser 100 puta sa razlicitim podesavanjima volume-a i mute-a u mikseru, flashu i gde sve ne
- Iskljucio davanje eksluzivnih prava na kontrolu zvuka aplikacijama (u playback devices/properties/advanced )
- lupao glavom o tastaturu
Ja nemam vise ideja osim da reinstaliram windows, a to mi se ne radi.
da li neko od vas ima neku ideju? Necu da menjam browser, sudeci po svemu sto sam pokusao, problem nije u browseru vec u windows-u ili fleshu ili ne znam....zato i pravim temu
PS. Windows 7 x64 je u pitanju.
Naime, pre neki dan sam uradio "mute" Flasha u windows mikseru jer sam bio na nekom tupavom sajtu koji ima muziku i nije imao on/off music dugme. Od tada svaki put kad otvorim browser (firefox poslednji, 32bit) i odem na YouTube zvuk je mutiran, moram rucno da ga "odmutiram" u mikseru i onda je sve okej do sledeceg zatvaranja/otvaranja browsera.
U samom YT video ikonica za zvuk nije "iksirana" i volume je na 100%, dakle nije tu problem.
Sta sam probao:
- CCleaner, clear cache, cookies, history bla bla
- rucno brisao sve vezano za flash cache i cookies
- reinstalirao flash
- resetovo windows mikser podesavanja putem ceprkanja po registriju
- zatvarao otvarao browser 100 puta sa razlicitim podesavanjima volume-a i mute-a u mikseru, flashu i gde sve ne
- Iskljucio davanje eksluzivnih prava na kontrolu zvuka aplikacijama (u playback devices/properties/advanced )
- lupao glavom o tastaturu
Ja nemam vise ideja osim da reinstaliram windows, a to mi se ne radi.
da li neko od vas ima neku ideju? Necu da menjam browser, sudeci po svemu sto sam pokusao, problem nije u browseru vec u windows-u ili fleshu ili ne znam....zato i pravim temu
PS. Windows 7 x64 je u pitanju.