Nema poente isključivati superfetch u Windowsu 7, onda ti je bolje da koristiš XP... Meni je to najveća prednost u odnosu na XP. U Visti je implementiran i bio je malo lošiji, ali u sedmici je sređen.Ja sam skoro iskljucio Superfetch i Windows search/indexing, jos nisam zakljucio koji servis od ova dva drlja, izgleda da su oba.
Superfetch drlja samo kada ti sistem idle-uje... Znachi nocu kad idu torrentividecu, iskombinovacu, probacu...![]()
samo, za te operacije HDD mora da bude u IDE modu, meni sa AHCI i RAID ne radi podesavanje AAM-a..Evo ti resenje. Samo ti treba komercijalna (pro) verzija. Mozda moze i ovo u free varijanti. AAM stvarno funkcionise po pitanju buke, a usporenja ti nocu i nisu toliko bitna![]()
Ne mora. Meni je hard u AHCI modu pa AAM radisamo, za te operacije HDD mora da bude u IDE modu, meni sa AHCI i RAID ne radi podesavanje AAM-a..
Ne obavezno. Grub moze da se instalira gde god pozelis (vecina user friendly distroa ga i instalra na root particiju), mada je najpametnije GRand fajlove odvojiti na zasebnu particiju od stotinak MB.da si nekad koristio linux, znao bi da postoje tako te male particije![]()
Jos uvek ne dobih odgovor!Predpostavljam da je vec bilo ali...kako da iskljucim strelice i onaj stit sa ikonica na desktopu?!