Iskreno nemam pojma, mozes animaNa da pitas, on je bio tu skoro sve vreme... To sto je PC World ozbiljan, ne znaci da mi nismoCoola otkud onolika onda razlika u tvom testu između W7 i Viste? PC World je ipak ozbiljan časopis i sajt.
Sad sam sproveo svoj mali interni test. BEz superfetcha i sa superfetchom... Izbenchobvao Crysis Warhead i CoH... Performanse su iste... Mozda utice na neke druge rezultate... Mada ne verujem!I nisi trebao gasiti superfetch. To je jedna od stavki koja bitno ubrzava sistem. Najbolje sve servise poisključavati i u čemu bi se onda razlikovalo bilo šta od XP-a...?
Pa superfetch i ne bi trebao da ima neke razlike u 3dIskreno nemam pojma, mozes animaNa da pitas, on je bio tu skoro sve vreme... To sto je PC World ozbiljan, ne znaci da mi nismo
Sad sam sproveo svoj mali interni test. BEz superfetcha i sa superfetchom... Izbenchobvao Crysis Warhead i CoH... Performanse su iste... Mozda utice na neke druge rezultate... Mada ne verujem!
Ma, siguran sam da ima, nego sam ja to rekao čisto iz moje perspektive.Ne bi se bas slozio sa tobom oko toga da windows 7 nema sta da ponudi
Bilo bi jako dobro kada ne bi uzimali svoj osecaj kao referencu za boljitak vec konkretne brojeve koji se razlikuju barem za 25%. Izes promene ako su nemerljive.Ne bi se bas slozio sa tobom oko toga da windows 7 nema sta da ponudi
Testovi su mi relevantni kad imam prilike da osetim na "svojoj kozi-masini" ovaj win i mogu ti reci da je itekako po meni bolji od viste a u dosta stvari i od xp-a.Sigurno kad bude izasao i prvi service pack za win 7 onda ce on blistati punim sjajem.Ja cu drzati dual boot opcjiu dokle god win 7 nestasa a onda samo win 7 It's time for changes...
A ja bih dodao i: Izeš promene ako su samo merljive, a ne i očigledneIzes promene ako su nemerljive.