Pozdrav, ja sam Ljubinko, ne znam kome da se obratim pa zato pisem ovde.
Pre nekoliko dana sam kupio sebi racunar, jer je moj laptop otkazao.
Kada mi je racunar stigao sve je radilo kako treba, medjutim ja sam zeleo windows 7, jer sam znao da ce bolje raditi zato sto komfiguracija i nije neka.
Probao sam instalirati sistem, neuspesbo.
Nije zelelo da mi ocita butovani usb, butovan pomocu Rufusa, kada sam butovao pomocu WinToFlash pokazalo ga je, medjutim kada sam ga pokrenuo izbaci eror 0xc00000d, zasto ne znam.
Rekoh sebi nesto pogresno radim, odneo sam drugu HDD da instalira 7-cu, i on je uspeo.
Kada sam ja HDD ubacio u racunar, prikljucio, pise da nema bootabilnog uredjaja, a HDD cita u BIOS-u.
Radilo sa Windows 10, a sa Windows 7 ne radi.
U pitanju je Acer XC-705.
Molim vas za neku pomoc, ako znate pisite mi odmah na +38766236139
Pre nekoliko dana sam kupio sebi racunar, jer je moj laptop otkazao.
Kada mi je racunar stigao sve je radilo kako treba, medjutim ja sam zeleo windows 7, jer sam znao da ce bolje raditi zato sto komfiguracija i nije neka.
Probao sam instalirati sistem, neuspesbo.
Nije zelelo da mi ocita butovani usb, butovan pomocu Rufusa, kada sam butovao pomocu WinToFlash pokazalo ga je, medjutim kada sam ga pokrenuo izbaci eror 0xc00000d, zasto ne znam.
Rekoh sebi nesto pogresno radim, odneo sam drugu HDD da instalira 7-cu, i on je uspeo.
Kada sam ja HDD ubacio u racunar, prikljucio, pise da nema bootabilnog uredjaja, a HDD cita u BIOS-u.
Radilo sa Windows 10, a sa Windows 7 ne radi.
U pitanju je Acer XC-705.
Molim vas za neku pomoc, ako znate pisite mi odmah na +38766236139