Luka Pejovic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 21.02.2023.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Instalirao novi sistem sve full,posle restarta bacio mi blue screen greska windows needs to be repaired i stalno izbacuje to..kad udjem u windows.Kad sam reinstalirao radi normalno instalira sve igrice sve full i kad restartujem komp opet baci tu gresku your windows didn’t start correctly try to reset it ,or some more options…
Googlao sam,izbacuje da kucam neke komande u cmd probao sam to sve,ne pomaze..gurnem nazad usb pa probam sa windows repair da uradim sam,isto ne pomaze..znaci komp je oke sve kad udje u windows,radi kao i svaki dan..sumnjam na nesto oko instalacije,al par pura formatiram sve instaliram ponovo,opet isto.
Da napomene,sta god sam kucao na google nigde nije pisalo je hardverski problem,nesto je do instalacije ili windowsa..u biosu kad instaliram windows pre instalacije stavim da mi bootuje na usb i kad skinem windows sve top radi kad ugasim komp i hocu da ga upalim opet blue screen…
Molim vas ako neko zna u cemu je stvar neka napise, HVALA!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Googlao sam,izbacuje da kucam neke komande u cmd probao sam to sve,ne pomaze..gurnem nazad usb pa probam sa windows repair da uradim sam,isto ne pomaze..znaci komp je oke sve kad udje u windows,radi kao i svaki dan..sumnjam na nesto oko instalacije,al par pura formatiram sve instaliram ponovo,opet isto.
Da napomene,sta god sam kucao na google nigde nije pisalo je hardverski problem,nesto je do instalacije ili windowsa..u biosu kad instaliram windows pre instalacije stavim da mi bootuje na usb i kad skinem windows sve top radi kad ugasim komp i hocu da ga upalim opet blue screen…
Molim vas ako neko zna u cemu je stvar neka napise, HVALA!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk