Druze , raskaci sve ostale diskove i ostavi samo taj na koji ide windows, raskaci sve periferije osim misa i tastature, promeni usb port ubodi u neki plavi, crni koji god da je druge boje i idi clean instal!video sam da drajveri od graficke mogu praviti problem
iskljucio sam mis,tastaturu, i sve upaljen mi je samo flesh u 3.0 i to je toDruze , raskaci sve ostale diskove i ostavi samo taj na koji ide windows, raskaci sve periferije osim misa i tastature, promeni usb port ubodi u neki plavi, crni koji god da je druge boje i idi clean instal!
Koliko diskova ima tvoj PC?iskljucio sam mis,tastaturu, i sve upaljen mi je samo flesh u 3.0 i to je to
sinoc sam peobao da skinem windows 11 i kad je trebao da verifikuje instalaciju na nekih 30 % mi je izbacio error i onda sam skinuo 10 i media creation tool je sam bootovao flesh drive ja sam samo ubacio ali neceProbaj drugi flesh disk, taj sigurno ima neki problem i nemoj ti da ga formatiras, pusti media creation tool da ga formatira.
Gde ti to čitaš, te odgovore i predloge?kako da udjem u safe mode na mojoj maticnoj
pitao sam chatgptGde ti to čitaš, te odgovore i predloge?
1Koliko diskova ima tvoj PC?