Elementi koju su potrebni da bih mogao da se izrazim u potpunostiMože li realno objašnjenje, čemu slike u potpisu ili veliki potpis?
Voleo bih mogućnost da imam nekoliko url linkova + jednu sličicu koji sam koristio na skoro svim forumima gde sam ikada bio registrovan... sentimetalno sam vezan za nju!Može li realno objašnjenje, čemu slike u potpisu ili veliki potpis?
1000 postova je zaista ok cifra i kada se pogleda nije mnogo, to za 100 ce samo forum napraviti nepreglednim. Ideja je da se duzi potpis i slika zasluze i da se ne dolazi lako do togaOk... poteno, nego ajde neki kompromis ako moe? Tipa, za ove to imaju preko 500/1000 postova omoguiti slike u potpisu a onima koji imaju preko 100postova vei limit karaktera?
Neeeeee!Napravicemo uskoro neku reorganizaciju sa titulama, a omogucicemo sliku u potpis korisnicima sa recimo preko 1k postova, tj PCAXE veteranima na neki nachin
Ko 'oće da se odrazi, neka naparavi samo svoju temu u svaštari gde će moći da se izražava do mole volje.Elementi koju su potrebni da bih mogao da se izrazim u potpunosti
nemoj tako oduzece mi potpis skroz a ne sliku da mi daju neka neka nabivu ja 1K postovaNeeeeee!
Ko 'oće da se odrazi, neka naparavi samo svoju temu u svaštari gde će moći da se izražava do mole volje.
@ostali
Ko bude dokazao da je pročitao "Srpski jezik i kultura izražavanja" za 5. razred osnovne škole, može da ima veći potpis.
da da ok je dele nam se misljenjaNisam mislio na tebe ni na bilo koga iz ove teme.
Mislim da je veliki potpis baš bezveze, uništiće potpuno ozbiljnost na forumu.
+1Evo ovako kada ste u pokretu i pogledate sa mobilnog forum kako bi vam izgledale slike u potpisu?
Naravno većina na mobu drži isključeno učitavanje slika, ali tada neki delovi izgledaju glupavo.
Inače PCAXE member ima mogućnost za duži potpis od newbi-a.
Oduvek me je zanimalo na XS-u čemu slike mačaka i druge gluposti u potpisu, da li je to potpis ili kratka biografija?
Meni se ne svidja sto ne moze u potpis da se stavi cak ni slicka linkovana sa CPU-Z-a sa rezultatom overkloka, bas bez veze...Ja sam za slike, ali da se ograniče dimenzije... Što horizontalno, što vertikalno... Naravno, i sama veličina u Kb!
Bice Za korisnike koji imaju 1k postova ili korisnike koji su deo PCAXE OC timaMeni se ne svidja sto ne moze u potpis da se stavi cak ni slicka linkovana sa CPU-Z-a sa rezultatom overkloka, bas bez veze...
Hehehe, i jedno i drugo mi je dostizno, lakse cu broj poruka da dostignem, za ovo drugo bih za pocetak morao da se uozbiljim, a koliko mi se to isplati? heheBice Za korisnike koji imaju 1k postova ili korisnike koji su deo PCAXE OC tima
Ma to ti se cini, zato sto si na 192 poruke, kada budes dosao do 1000, shvatices da smo svi ovde ravnopravni!ays: Mene ovo podseća na ono... "zaslužni drugovi i drugarice"
Bice Za korisnike koji imaju 1k postova ili korisnike koji su deo PCAXE OC tima