Vule94
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 10.11.2017.
- Poruka
- 62
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600x Stock Wraith cooler
Motherboard:
Aorus X470 Ultra Gaming
RAM:
1x8 gb 3200mhz DDR4
VGA & cooler:
GTX 1060 3gb Gigabyte
Display:
AOC 24" Full HD 60hz
HDD:
WD Blue 1TB 5400rpm
Sound:
Genius 2.1 sistem
Case:
MS Industrial Titan Pro
PSU:
Cooler Master B500w
Mice & keyboard:
Cooler Master Octane komplet
Pozdrav
Imam plocu aorus x470 a neko vec i zna...
Na njoj imam 5 ulaza za smart ventilatore sa 4 pina, ja imam 4 ventilatora u kucistu sa 3 pina....e sad , zanima me da li mogu ja te ventilatore iz kucista da povezem na maticnu tj.znam da mogu da povezem ali ce jedan pin da ostane prazan a zanima me da li ce oni raditi to sto zapravo i trebaju preko ploce da rade, da se pale i regulisu obrtaje ili to mogu samo ventilatori sa 4 pina? Jos me interesuje da li mogu sa jednog ulaza iz ploce da ubacim racvu na 4 ventilatora u kucistu ili svaki mora posebno da ide u plocu?
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Imam plocu aorus x470 a neko vec i zna...
Na njoj imam 5 ulaza za smart ventilatore sa 4 pina, ja imam 4 ventilatora u kucistu sa 3 pina....e sad , zanima me da li mogu ja te ventilatore iz kucista da povezem na maticnu tj.znam da mogu da povezem ali ce jedan pin da ostane prazan a zanima me da li ce oni raditi to sto zapravo i trebaju preko ploce da rade, da se pale i regulisu obrtaje ili to mogu samo ventilatori sa 4 pina? Jos me interesuje da li mogu sa jednog ulaza iz ploce da ubacim racvu na 4 ventilatora u kucistu ili svaki mora posebno da ide u plocu?
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока