Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Još od izlaska, takozvane "RTM verzije", pošto će WX zauvek biti alfa/beta (nikad neće biti završen) i skladu sa tim, treba razmišljati tako. Problem sa taskbar-om postoji od samog početka (i sam sam ga iskusio) i još uvek nije rešen i ne zna se kada će biti rešen.
Imao sam prilike da se susretnem sa tim problemom na 2 komp.a, nekad se sam od sebe popravi nekad mora restart, pokusao sam explorer da restartujem ali onda bude samo crni ekran i tako stoji. Posle onog veceg updejta u kom se menjaju neke ikonice u control panelu nisu mi se zalili na te simtome. A kod mene se nikad nije desavalo to...
Imao sam isti problem prije , cortana i start nikako nisu htjeli da se otvore. Googlao sam ali nije mi nista pomoglo pa sam napravio novi korisnicki nalog na kojem sve radi normalno.
Na caletovom racunaru se desava ovaj problem povremeno kada naidje neki update, desni klik na start pa onda update and restart i to je za sad uvek resavalo ovaj problem.