Igoritza
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
Kralj popa, Majkl Džekson, umro je u pedesetoj godini od srčanog udara
Danas popodne po kalifornijskom vremenu, ambulantna kola došla su po najveću fank i pop zvezdu s kraja prošlog veka i odvezla ga u bolnicu kalifornijskog Univerziteta gde je kasnije i preminuo. Još tokom vožnje medicinski tehničari morali su da mu reanimiraju srce ali je na kraju sve bilo uzalud što su potvrdila i uplakana lica njegove majke i sestre prilikom izlaska iz bolnice.
Majkl Džekson je iza sebe ostavio troje dece.
Njegovi rani albumi poput Trilera, Bad i Black and White uveli su nove standarde u muzičku industriju, dok Triler i dalje drži rekord po broju prodatih primeraka u svetu. Kontroverzna zvezda je u poslednjih desetak godina bio više poznat po skandalima i neobičnim promenama na svom licu, ali ostaće zapamćen po moonwalk-u, hitovima, humanitarnom radu i video spotovima čija je produkcija postavila retko dostižan kvalitet i za današnje norme.
nemam rechi. chekala ga je turneja, prodao je svaku mogucu kartu, i shtampali su josh, za koncerte u londonu ...
ovaj chovek je obelezio moje detinjstvo. i mnogih nas. zbog njega sam uchio engleski jezik, zbog njega sam pocheo da slusham muziku, zbog njega sam djuskao po zurkama, zbog njega sam shvatao malo bolje koliko je zivot lep ...
uvek je na albumu imao bar dve pesme o miru, i ljubavi, i o tome koliko je ljudski zivot vredan ...
optuzbe o pedofiliji ne bih komentarisao, jer mu je nameshteno, ne znam koliko ste pratili ceo sluchaj, otac i sin su ga optuzili, da bi uzeli sebi pare, kasnije su i snimljeni kako izgovaraju da ce "unishtiti dzeksona, i obogatiti se"
kakav god da je bio chovek, on ce za mene uvek biti kralj popa.
dan danas svakodnevno na glavnoj plejlisti imam Beat it, Smooth criminal, they don care about us, Remeber the time, Who is it (najbolja balada ikada), i slusham te stvari redovno ...
Rest in Peace Michael Jackson (1958-2009)