Piraterija im je povod, a pravi razlog je ultimativna kontrola sadržaja na internetuJa sam nigde nisam pohvatao informaciju koji su im generalni razlozi za ove nove "zakone" i kako im to pomaže u životima?
Pa ima na linku koji si ti postavio u postu #34Ja sam nigde nisam pohvatao informaciju koji su im generalni razlozi za ove nove "zakone" i kako im to pomaže u životima?
Nista bez brace rusa.Ugasiće oni i YT. Ali ja mislim da će braća rusi ovaj put biti stvarno od koristi. Ima tamo dosta haxxora, napraviće oni мегауплоад.ру :>
...smrt fasizmu, sloboda narodu!Prema njenim odredbama, provajderi će morati da nadgledaju sve aktivnosti svojih korisnika, ne bi li pronašli moguća kršenja autorskih prava.
Pa kupićeš original kineski duks za pecanje. Imaju i Kinezi neke svoje marke.btw ACTA ce se VEOMA dotaci kineske robe, ne zaboravite to. Mislim, lepo je znati da ce npr. garderoba morati biti original, ali necu da nosim valjda D&G duks na pecanje majku mu...
Moci ce da ga zabrane ako pozele. Mogu da detektuju P2P saobracaj i da ti ukinu internet. Radili su to ranije (SBB, EUnet...) al su prestali zbog, logicno, loseg marketinga koji bi negativno uticao na proft.Ma ionako neće moći da blokiraju p2p, smisliće narod već nešto. Ne vredi se nervirati.