Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
U tome je problem ja se ne razumem previse u te komponente recunara pa sam islio da moze neko od vas da mi pomogne? Jos veci je problem sto ja ne znam kako da vidim koju mativnu imam, da znam samo bih vas pitao da li moze ta raficka na tu ploci i kraj ali ovako moram da pitam?
Hvala nasao sam koju maticnu imam. Sad da li moze procesor Core i3-550 na graficku H81MM-R? Ja se izvinjavam jer imam osecaj da sam vas sa ovim pitanjima zbunio, ali interesujem me jer planiram da kupujem nove delove za racunar.
Procesor Intel Premium G3250
Graficka AMD Radeon HD 6450
3.2 GHz
RAM 4GB
i maticna ali ona pise gore.
E sad Pejo kako ti se cine ove performanse racunara i kakve su za gejming?
Da i u vezi ovog program sto si mi dao dije hteo da mi radi pa sam nasao preko krograma koji se zove CPU.
Za igranje iole novijih igara - užasno. Morao bi da menjaš i CPU za minimum i3 (poželjno i5), da zameniš grafičku za neku pristojniju (barem GTX 750 (Ti) 2GB ili GT1030) i da dodaš još 4GB DDR3.
graficka Asus GTX 950 Strix 2GB
Prelazi budzet za 30 evra ako mozes dodaj bice ti mnogo bolja masina za gaming.
Molim te samo ako mozes nadji koje je napajanje da bi znali sta moze a sta ne od grafickih.
Informacije o napajanju sa strane na kucistu od napajanja. Ili bar slikaj onu nalepnicu da vidimo sta pise.
Racunaj da mozes da spustis cenu za graficku bar 10 evra i za procesor 5 do 10 evra, to tako uvek ide.
To što si napisao za napajanje znači bukvalno: Kina ulaz 230 Volti naizmeničnog napona. Doduše u suštini to znači da je krš i da će ti trebati novo napajanje.