voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.950
- Rezultat reagovanja
- 147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Da bi uspešno flešovali ROM koji nije zvanični SE ROM, morate upisati novi bootloader koji će prihvatati nove ROM-ove, koji nisu iz SE kuhinje
Sam postupak kratko traje, ne dira korisničke podatke na telefonu.
Moj savet pre bilo koje operacije je:
Ako uzmete nov telefon, moraćete je proći lično a ako uzmete polovan u koji je flešovan bilo koji drugi ROM, ovu proceduru možete da zaboravite.
Ovde možete naći jednu širu diskusiju o flesovanju HardSPL-a u Xperiju.
Za vlasnike ostalih Windows Mobile telefona, ista je procedura, ALI ne koristi se isti HardSPL. HardSPL je različit za različite modele telefona i nemojte nikad, ali nikad, probati flešovati HardSPL koji nije za vaš telefon.
Sam postupak kratko traje, ne dira korisničke podatke na telefonu.
Moj savet pre bilo koje operacije je:
- napravite bekap vama važnih podataka pre nego krenete u akciju
- Napuniti bateriju do kraja.
- Instairati .NET framework na računaru ako već nije instaliran.
- Instalirati najnoviji Active Sync ako imate Windows XP i uraditi sinhronizaciju;
- Instalirati najnoviji Windows Mobile Device Center ukoliko imate Windows Vista ili Windows 7 i uraditi sinhronizaciju.
- Skinite X1_HardSPL_v1.zip i otpakujte X1_HardSPL.exe u prazan direktorijum.
- Pokrenuti X1_HardSPL.exe koji ste otpakovali iz X1_HardSPL_v1.zip arhive.
- Ispratiti korake kroz program i pratiti progres i na telefonu.
- Telefon treba da udje u 3-kolorni ekran, nešto nalik na ovo
- Kad posao bude završen, telefon će se sam restartovati.
- Manuelnim ulaskom u bootloader, proverite da li je upisan HardSPL 0.72.OliNex .
- U bootloader ulazite tako što isključite telefon i dok držite dugme za smanjenje jačine zvuka (Volume Down) stisnete i držite paljenje dok vam ne izadje 3-kolorni ekran bootloader-a
Ako uzmete nov telefon, moraćete je proći lično a ako uzmete polovan u koji je flešovan bilo koji drugi ROM, ovu proceduru možete da zaboravite.
Ovde možete naći jednu širu diskusiju o flesovanju HardSPL-a u Xperiju.
Za vlasnike ostalih Windows Mobile telefona, ista je procedura, ALI ne koristi se isti HardSPL. HardSPL je različit za različite modele telefona i nemojte nikad, ali nikad, probati flešovati HardSPL koji nije za vaš telefon.
ovo najozbiljnije mislim