micri
Betmen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.527
- Rezultat reagovanja
- 170
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc
Evo jedno uputstvo od mene...
Pre svega, ja sam ovo uradio na svom telefonu i nisam imao nikakvih problema. Ali RADITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST, NE PRIHVATAM BILO KAKVU ODGOVORNOST AKO DODJE DO KVARA UREDJAJA I SLICHNO, AKO NE ZNATE SHTA RADITE NE RADITE! JOSH JEDNOM, RADITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST!
Ovim postpukom ne brishete nishta sa telefona, niti sa kartice.
Radi sa svim verzijama telefona, zakluchanim ili ne i sa bilo kojim firmware-om, osim sa JP3 Verzijom tj sa Froyo test verzijom.
Za Samsung bell ide drugachija procedura.
1.Za 2.1 skinite odavde, Za 2.2 skinite odavde Ne radi sa froyo test verzijom (JP3)
2. Ubacite update.zip na /sdcard (ne /sdcard/sd) (ne na fizichku, nego na njegovu internu SD karticu)
3. Ugasite telefon
4. Drzite volume up + home button + power (tip: Pustite power dugme kada se pojavi samsung logo)
5. Telefon ce se restartovati za recovery mod
6. Chekajte da se pojavi recovery screen, a onda pustite ostale dugmice.
7. idite na dole preko volume down dugmeta na "apply: /sdcard/update.zip"
8. Pritisnite home dugme
9. Telefon ce se restartovati.
10. Dobili ste root-ovan Samung Galaxy S
Ja sam ovo odradio za manje od 2 minuta i za sada nisam primetio nikakve probleme, bagove i slichno.
Srecno
:micri:
Pre svega, ja sam ovo uradio na svom telefonu i nisam imao nikakvih problema. Ali RADITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST, NE PRIHVATAM BILO KAKVU ODGOVORNOST AKO DODJE DO KVARA UREDJAJA I SLICHNO, AKO NE ZNATE SHTA RADITE NE RADITE! JOSH JEDNOM, RADITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST!
Ovim postpukom ne brishete nishta sa telefona, niti sa kartice.
Radi sa svim verzijama telefona, zakluchanim ili ne i sa bilo kojim firmware-om, osim sa JP3 Verzijom tj sa Froyo test verzijom.
Za Samsung bell ide drugachija procedura.
1.Za 2.1 skinite odavde, Za 2.2 skinite odavde Ne radi sa froyo test verzijom (JP3)
2. Ubacite update.zip na /sdcard (ne /sdcard/sd) (ne na fizichku, nego na njegovu internu SD karticu)
3. Ugasite telefon
4. Drzite volume up + home button + power (tip: Pustite power dugme kada se pojavi samsung logo)
5. Telefon ce se restartovati za recovery mod
6. Chekajte da se pojavi recovery screen, a onda pustite ostale dugmice.
7. idite na dole preko volume down dugmeta na "apply: /sdcard/update.zip"
8. Pritisnite home dugme
9. Telefon ce se restartovati.
10. Dobili ste root-ovan Samung Galaxy S
Ja sam ovo odradio za manje od 2 minuta i za sada nisam primetio nikakve probleme, bagove i slichno.
Srecno
:micri:
Poslednja izmena: