studiovpc
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 27.12.2009.
- Poruka
- 1.012
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 2700x w/NZXT Kraken X62
Motherboard:
Aorus X470 Ultra Gaming
RAM:
Galax HOF OC Lab Edition 2x8 GB 4000MHz
VGA & cooler:
Aorus GTX 1080Ti Xtreme Edition
Display:
Dell SE2717H & LG 42LB671V 42" 3D LED TV
HDD:
Samsung 850 EVO 250G, OCZ Trion 150 480GB, Seagate Iron Wolf 4TB, Seagate BarraCuda 4TB
Sound:
Denon AVR-X1100W + Magnat Monitor Supreme 2000 5.1
Case:
Fractal Design Define R5 Black Tempered Glass Mod
PSU:
EVGA SuperNova G2 750W
Optical drives:
LG BH16NS40
Mice & keyboard:
Rosewill RK-9000v2 Cherry MX Blue - GMK Carbon Keycaps / A4Tech Bloody V7M
Internet:
Cable 30/3
OS & Browser:
Win 10 Pro x64 - Chrome
Other:
Xbox One Elite Controller
studiovpc_2.0_0.7_mod baziran na Smoki 0.7 sa dosta izmena.... mora WIPE da se odradi, samo za 32A Magic sa 6.35 radiom i 1.76 SPL
GSM FIX je vec ubacen
kad se prvi put boot-uje telefon, treba mu oko 15ak minuta da podigne sistem, da vas ne cudi zasto se sporo dize...
i jos nesto, ceka vas iznenadjenje u vidu nove boot animacije...
ROM ne poseduje uopste SENSE UI, znaci totalno je izbacen, od HTC aplikacija sve je tu sem Music aplikacije posto je odvratna kako god okrenemo, umesto nje ubacena je Music Mod 1.6 aplikacija (ona koja se nalazi u CyanogenMod romovima)
S obzirom da sam izbacio Sense UI, rom leti koliko dobro radi, do sad sam testirao i sve zivo radi sem sto u settings - personalize ne moze da se menjaju wallpaperi i ne moze da se bira scenes jer ovo zavisi od Sense UI-a (iskoci FC kad se ovo bira da vas ne buni, pokusacu da sredim ako stignem), normalno wallpaper moze da se promeni iz home screen-a (menu - wallpaper) ili iz galerije ili iz photos, lockscreen wallpaper moze iskljucivo iz photos-a.
Da ne tupim vise evo napisacu sta je izbaceno a sta ubaceno, nesto sto je ubaceno ne moze da se uninstallira dok sve ostalo moze da se obrise...
IZBACENE STVARI:
HTC Sense UI - kompletno uklonjen sa svim widgetima koji idu uz njega i dobijeno je oko 25MB na sistemskoj particiji
HTC_IME - default htc tastatura, meni se licno ne svidja zato je otpala
HTC_CIME - kineska tastatura.... ovo nam definitivno ne treba
Stocks - totalno nepotrebno a stalno trazi refresh i pritom jede bateriju
Footprints
FriendStream
mozda i jos nesto ali ovo je ono najbitnije sto je uklonjeno....
UBACENE STVARI KOJE NE MOGU DA SE OBRISU (mogu da se update-uju bez problema)
- ADW Launcher 0.9.0 - ovo je umesto Sense UI-a nadam se da ne treba da objasnjavam o cemu se radi
- Better Keyboard 6.7.2 - odlicna zamena za default tastaturu, brdo opcija, skinovi...
- Dolphin Browser HD
- Handcent SMS 3.1.1
- Weather & Toggle widgets 6.3 - zamena za htc flip clock, mogucnost skinovanja itd, poseduje i toggle widgete za gasenje i paljenje wifi, bt, gps i slicno...
- Music Mod 1.6 - music player, vrhunski odradjen, mali ali tehnicar
UBACENE STVARI KOJE MOGU DA SE OBRISU:
- Sidebar Call 2.2 - zamena za HTC People widget
- SwitchPro Widget 1.8.1
- Battery Life 1.3.3 widget
- Folder Organizer 2.3 - menjanje ikonica i jos dosta opcija
- AnyRSS 3.4 - rss feed widget
- Weather Forecast - flip clock i prognoza, 7 vrsta prikaza - 4x1, 2x2 i 4x2 widgeti
- System Info Widget 1.4.2 - stanje baterije, memorije, sd kartice
- Advanced task Killer Pro 1.7.9
- RootExplorer 2.10.2 - file manager vidi i system particiju
- AppMonster Pro 1.7 - instalacija i uninstalacija programa
- Compass 1.1
- 3 aka Cubed 1.0.60 - jos jedan muzicki player, ubacen samo jer ima lep prikaz album artova
- eBuddy 1.7.1 - messenger msn, gtalk, icq, yahoo i ostali
- Engadget 1.0.5 - sjajna aplikacija za gadget vesti, ima i widget
- ES File Explorer 1.4.2.2 - jos jedan odlican file explorer
- Facebook 1.2
- Handcent Font Pack 1-5 - svih 5 font packova za Handcent SMS
- iLightr 1.0.4 - mala zezalica
- Maps (brut) 4.3.0.4305 brut 14
- OI File Manager - da da da jos jedan file manger ali samo zato sto Weather & Toggle widgets traze njega zbog menjanja skinova
- Pure Grid Calendar widget 1.4.8 - kao sto ime kaze, skinovanje, i jos dosta funckija...
- Pure Messenger widget 1.7.4 - sms, gmail, facebook, twitter i ostali u widgetu koji ima mogucnost scrollovanja, skinovanje...
- Pure Music widget 1.1.5 - music widget, sa skinovima...
- Paper Clock 1.0 - skin za Weather & Toggle widgets za sat
- Paper Weather Icons 1.0 - skin za Weather & Toggle widgets za prognozu
- Shoot Me 0.7.3 - screenshot grabber
- Solitaire 1.12.1 - za razonodu...
- Sweet Notes 1.9 - notepad, ima i widgete... u boji
- Weather Widget Forecast Addon 4.1 - dodatak za Weather & Toggle widgets, animacije za prognozu, tipa kad pada kisa ide onaj brisac i slicno...
To bi bilo to sto sam ja odradio... Ako budu jos neke izmene, napravicu neki update da ne mora WIPE
Ko voli nek' izvoli
http://www.4shared.com/file/S_Wp0nyy/studiovpc_20_07_mod.html
p.s.
VELIKO hvala Klothius-u na pomoci
GSM FIX je vec ubacen
kad se prvi put boot-uje telefon, treba mu oko 15ak minuta da podigne sistem, da vas ne cudi zasto se sporo dize...
i jos nesto, ceka vas iznenadjenje u vidu nove boot animacije...
ROM ne poseduje uopste SENSE UI, znaci totalno je izbacen, od HTC aplikacija sve je tu sem Music aplikacije posto je odvratna kako god okrenemo, umesto nje ubacena je Music Mod 1.6 aplikacija (ona koja se nalazi u CyanogenMod romovima)
S obzirom da sam izbacio Sense UI, rom leti koliko dobro radi, do sad sam testirao i sve zivo radi sem sto u settings - personalize ne moze da se menjaju wallpaperi i ne moze da se bira scenes jer ovo zavisi od Sense UI-a (iskoci FC kad se ovo bira da vas ne buni, pokusacu da sredim ako stignem), normalno wallpaper moze da se promeni iz home screen-a (menu - wallpaper) ili iz galerije ili iz photos, lockscreen wallpaper moze iskljucivo iz photos-a.
Da ne tupim vise evo napisacu sta je izbaceno a sta ubaceno, nesto sto je ubaceno ne moze da se uninstallira dok sve ostalo moze da se obrise...
IZBACENE STVARI:
HTC Sense UI - kompletno uklonjen sa svim widgetima koji idu uz njega i dobijeno je oko 25MB na sistemskoj particiji
HTC_IME - default htc tastatura, meni se licno ne svidja zato je otpala
HTC_CIME - kineska tastatura.... ovo nam definitivno ne treba
Stocks - totalno nepotrebno a stalno trazi refresh i pritom jede bateriju
Footprints
FriendStream
mozda i jos nesto ali ovo je ono najbitnije sto je uklonjeno....
UBACENE STVARI KOJE NE MOGU DA SE OBRISU (mogu da se update-uju bez problema)
- ADW Launcher 0.9.0 - ovo je umesto Sense UI-a nadam se da ne treba da objasnjavam o cemu se radi
- Better Keyboard 6.7.2 - odlicna zamena za default tastaturu, brdo opcija, skinovi...
- Dolphin Browser HD
- Handcent SMS 3.1.1
- Weather & Toggle widgets 6.3 - zamena za htc flip clock, mogucnost skinovanja itd, poseduje i toggle widgete za gasenje i paljenje wifi, bt, gps i slicno...
- Music Mod 1.6 - music player, vrhunski odradjen, mali ali tehnicar
UBACENE STVARI KOJE MOGU DA SE OBRISU:
- Sidebar Call 2.2 - zamena za HTC People widget
- SwitchPro Widget 1.8.1
- Battery Life 1.3.3 widget
- Folder Organizer 2.3 - menjanje ikonica i jos dosta opcija
- AnyRSS 3.4 - rss feed widget
- Weather Forecast - flip clock i prognoza, 7 vrsta prikaza - 4x1, 2x2 i 4x2 widgeti
- System Info Widget 1.4.2 - stanje baterije, memorije, sd kartice
- Advanced task Killer Pro 1.7.9
- RootExplorer 2.10.2 - file manager vidi i system particiju
- AppMonster Pro 1.7 - instalacija i uninstalacija programa
- Compass 1.1
- 3 aka Cubed 1.0.60 - jos jedan muzicki player, ubacen samo jer ima lep prikaz album artova
- eBuddy 1.7.1 - messenger msn, gtalk, icq, yahoo i ostali
- Engadget 1.0.5 - sjajna aplikacija za gadget vesti, ima i widget
- ES File Explorer 1.4.2.2 - jos jedan odlican file explorer
- Facebook 1.2
- Handcent Font Pack 1-5 - svih 5 font packova za Handcent SMS
- iLightr 1.0.4 - mala zezalica
- Maps (brut) 4.3.0.4305 brut 14
- OI File Manager - da da da jos jedan file manger ali samo zato sto Weather & Toggle widgets traze njega zbog menjanja skinova
- Pure Grid Calendar widget 1.4.8 - kao sto ime kaze, skinovanje, i jos dosta funckija...
- Pure Messenger widget 1.7.4 - sms, gmail, facebook, twitter i ostali u widgetu koji ima mogucnost scrollovanja, skinovanje...
- Pure Music widget 1.1.5 - music widget, sa skinovima...
- Paper Clock 1.0 - skin za Weather & Toggle widgets za sat
- Paper Weather Icons 1.0 - skin za Weather & Toggle widgets za prognozu
- Shoot Me 0.7.3 - screenshot grabber
- Solitaire 1.12.1 - za razonodu...
- Sweet Notes 1.9 - notepad, ima i widgete... u boji
- Weather Widget Forecast Addon 4.1 - dodatak za Weather & Toggle widgets, animacije za prognozu, tipa kad pada kisa ide onaj brisac i slicno...
To bi bilo to sto sam ja odradio... Ako budu jos neke izmene, napravicu neki update da ne mora WIPE
Ko voli nek' izvoli
http://www.4shared.com/file/S_Wp0nyy/studiovpc_20_07_mod.html
p.s.
VELIKO hvala Klothius-u na pomoci