voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.951
- Rezultat reagovanja
- 149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Specifikacije
Nije toliko rasiren i poznat u nasem narodu ali to ne znaci da ne zauzme mesto na PCAXE forumu
U par reci, telefon je veoma kvalitetne izrade, krasi ga veliki LCD od 4.1" sa rezolucijom od 480x800 pix.
Zasnovan je na Snapdragon platformi a mislim da je on i prvenac te platfome, da je Snapdragon zaziveo bas na njemu.
Mane u odnosu na HD2:
Odmah da napomenem, za razliku od mojih dosadasnjih WM uredjaja, ja sam se prijatno iznenadio kako na TG01 fabricki softver radi lepo, brzo i stabilno
Do sad sam prvo sto sam radio na nekom WM telefonu jeste bilo uklanjanje fabrickog OS-a i stavljanje nekog od Custom ROM-ova sa XDA Developers foruma.
No, da predjemo na ono bitnije, kako zameniti fabricki ROM?
Nije toliko rasiren i poznat u nasem narodu ali to ne znaci da ne zauzme mesto na PCAXE forumu
U par reci, telefon je veoma kvalitetne izrade, krasi ga veliki LCD od 4.1" sa rezolucijom od 480x800 pix.
Zasnovan je na Snapdragon platformi a mislim da je on i prvenac te platfome, da je Snapdragon zaziveo bas na njemu.
Mane u odnosu na HD2:
- ekran je rezistivni i nesto manje dijagonale ali i dalje veoma odlican rezistivni ekran
- manje RAM memorije - 256MB naspram 446MB koliko ima HD2
- nema FM radio
- kamera od "samo" 3MP i nepostojanje blica
- ...
- cena
- cena
- USB Host native podrska*
- laksi je od HD2 mada je par mm duzi
- nesto je tanji od HD2 mada je i nesto siri
- cena
- cena
Odmah da napomenem, za razliku od mojih dosadasnjih WM uredjaja, ja sam se prijatno iznenadio kako na TG01 fabricki softver radi lepo, brzo i stabilno
Do sad sam prvo sto sam radio na nekom WM telefonu jeste bilo uklanjanje fabrickog OS-a i stavljanje nekog od Custom ROM-ova sa XDA Developers foruma.
No, da predjemo na ono bitnije, kako zameniti fabricki ROM?