Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.203
- Rezultat reagovanja
- 443
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Već sam spominjao ovu igru i ima dosta naših igrača pa rekoh da dam mali opis u želji da privučem još više.

Ono što možda već znate, Tribes Ascend je online FPS zasnovan na Unreal Tournament 3 endžinu a ima i sličan način igranja (gameplay) koji možete da vidite i na YT video-u koji sam okačio. Postoje dvije frakcije koje se bore u različitim modovima pa tako imamo klasične modove kao što su Team Deatmatch i Capture the Flag a postoje i Capture and Hold, Arena i Rabbit.
Postoji nekoliko klasa od kojih svaka ima svoju ulogu: Pathfinder - brzi skauti koji su odlični za krađu zastave, Sentinel - snajperista, Infiltrator - stealth klasa koja je odlična za šunjanje i uništenje neprijateljskog generatora; imaju pack koji im omogućava da postanu totalno nevidljivi, Soldier - standardna all around klasa, Technician - odličan za popravku i odbranu baze; ima mogućnost postavljanja turret-a koji su pravi davež za napadače baze, Raider - odlična napadačka klasa za uništavanje baze, Juggernaut - kako samo ime kaže je standardni teškaš koji svojim jakim naoružanjem može da zaustavi bilo koga, Doombringer - teška odbranbena jedinica, Brute - vjerovatno najjača jedinica kada je u pitanju borba sa protivničkim jedinicama.
Na raspolaganju stoji primarno i sekundarno oružije kao i granate i dodatna pakovanja. Postoji više primarnih i sekundarnih oružija koja se otključavaju exp-om. Svako oružije, oprema i oklop se upgrade-uju pa tako postajete jači sa svakom borbom.
Ono što je meni nazanimljivije je što u igru možete ući u svakom trenutku i isto tako izaći ili promjeniti tim bez ikakvog penala! Trenutni exp. se ne gubi izlaskom iz partije ili igre! Savršeno ukoliko želite malo da se "raspucate" i izađete kada vas bujna komšinica traži da joj pokažete kako se "postavljaju slike na fejs"

Više detalja na Tribes Ascend Wiki
Moje lično mišljenje: Preferiram CTF i do sada sam igrao sa Soldier, Sentinel, Raider, Brute, Juggernaut i Technician. Snajperista me razočarao jer nije ni nalik onom u UT3 dok me Technician pozitivno iznenadio i sada je moja omiljena klasa!