eQee
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.08.2021.
- Poruka
- 114
- Rezultat reagovanja
- 32
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 3700X 8 Core processor with stock Air cooler
Motherboard:
Aorus B450 pro
RAM:
Hyper X fury 2x8 2666MHz
VGA & cooler:
Aorus RTX 3090 Master
Display:
Aoc 27g1g4
HDD:
SSD Corsair Force MP600 1TB
Case:
NoName
PSU:
GigaByte p850gm
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder elit / Unknown keyboard
OS & Browser:
Win 10 x64 bit
Pozdrav svima, Znaci trebam neku preporuku ili neku ideju sta napraviti (custom build) ovisi sta mi se vise svidi.
Znaci Kuciste mi stoji na stolu. Na podu ne moze nikako stajati posto imam macke i onda je to sve puno dlaka. uglavnom da ne duzim na podu ne moze biti.
U kucistu je ATX maticna i planiram dodati jos AIO Water Cooling sistem s 3 Ventilatora. + da mogu dodati jos dodatno par ventilatora cisto zbog cirkulacije zraka. u kucistu je isto tako graficka od 32.5 cm.
A isto tako bitno mi je da se kablovi mogu sakriti. Pa sad tko ima kakve prijedloge neka slobodno kaze, otvoren sam za sve opcije.
Znaci Kuciste mi stoji na stolu. Na podu ne moze nikako stajati posto imam macke i onda je to sve puno dlaka. uglavnom da ne duzim na podu ne moze biti.
U kucistu je ATX maticna i planiram dodati jos AIO Water Cooling sistem s 3 Ventilatora. + da mogu dodati jos dodatno par ventilatora cisto zbog cirkulacije zraka. u kucistu je isto tako graficka od 32.5 cm.
A isto tako bitno mi je da se kablovi mogu sakriti. Pa sad tko ima kakve prijedloge neka slobodno kaze, otvoren sam za sve opcije.