1. Hehe, nema veze, takvi ste vi Mirijevci1. Evo ZoNi, da ne budem da te večito prozivam i kontriram:
2. COD4 i COD5 (meni je COD4 bolji, nije 2 svetski rat za razliku od COD5), i nije preko potrebna upotreba mozga. COD 4 radi super u 800x600 na HP 63735s sa Ati 3200 integrušom, na ojađenim detaljima, čisto da se zna kao podatak.
Čuj solidno, treba da radi na max detaljima u 1440x900!1. Hehe, nema veze, takvi ste vi Mirijevci
2. Ok, pogledaću COD4 - trebalo bi da na mom Asus radi bar solidno...
Recimo Serious Sam. Lepo izgleda + roštiljanje, trebalo bi da radi super i na malo starijem HW.Treba mi preporuka za JEDNOSTAVNU i LEPU FPS igru. Znači, samo da izgleda dobro, a da mozak ne mora da se mnogo opterećuje.
Neki predlog?
Rece covek da 'oce *LEPU* igru... 'de nadje CS, to ne moz' da bude lepo nakon toliko godina, nisu takav mod jos izmisliliZa lan,jedan jedini,nepobedivi Counter Strike![]()
Ja nisam ni to odigraoCOD4 je odličan, ja sam je sa velikim zakašnjenjem odigrao (čak i posle "petice") i oduševio sam se, stvarno dobra igra sa solidnom pričom, dobrim misijama i naravno, ultra roštiljanjem![]()
counter strike sa grafikom Half Life 2 pogresnom fizikom i uzasnom igrivoscju,ocaj jednom recju2 Oki:
CS Source... a sta je sad pa to?
Stvarno ne znam, mislio sam da je CS ostao na onom nivou iz 99-e![]()
Ne kaki :gay:counter strike sa grafikom Half Life 2 pogresnom fizikom i uzasnom igrivoscju,ocaj jednom recju![]()
Ah, tako znaci...counter strike sa grafikom Half Life 2 pogresnom fizikom i uzasnom igrivoscju,ocaj jednom recju![]()
Slažem se. Odlična igra. Zaista nema mane.Far Cry.Praznik za oci,dobro napucavanje i nema mnogo mozganja...
isto preporucujem i jos SWAT 4Rainbow Six Vegas 2, imas single player, kad predjes i otkljucas svu opremu imas terrorist hunt. Bas ima odlican replay value.