1. Hehe, nema veze, takvi ste vi Mirijevci1. Evo ZoNi, da ne budem da te večito prozivam i kontriram:
2. COD4 i COD5 (meni je COD4 bolji, nije 2 svetski rat za razliku od COD5), i nije preko potrebna upotreba mozga. COD 4 radi super u 800x600 na HP 63735s sa Ati 3200 integrušom, na ojađenim detaljima, čisto da se zna kao podatak.
Čuj solidno, treba da radi na max detaljima u 1440x900!1. Hehe, nema veze, takvi ste vi Mirijevci
2. Ok, pogledaću COD4 - trebalo bi da na mom Asus radi bar solidno...
Recimo Serious Sam. Lepo izgleda + roštiljanje, trebalo bi da radi super i na malo starijem HW.Treba mi preporuka za JEDNOSTAVNU i LEPU FPS igru. Znači, samo da izgleda dobro, a da mozak ne mora da se mnogo opterećuje.
Neki predlog?
Rece covek da 'oce *LEPU* igru... 'de nadje CS, to ne moz' da bude lepo nakon toliko godina, nisu takav mod jos izmisliliZa lan,jedan jedini,nepobedivi Counter Strike
Ja nisam ni to odigraoCOD4 je odličan, ja sam je sa velikim zakašnjenjem odigrao (čak i posle "petice") i oduševio sam se, stvarno dobra igra sa solidnom pričom, dobrim misijama i naravno, ultra roštiljanjem
counter strike sa grafikom Half Life 2 pogresnom fizikom i uzasnom igrivoscju,ocaj jednom recju2 Oki:
CS Source... a sta je sad pa to?
Stvarno ne znam, mislio sam da je CS ostao na onom nivou iz 99-e
Ne kaki :gay:counter strike sa grafikom Half Life 2 pogresnom fizikom i uzasnom igrivoscju,ocaj jednom recju
Ah, tako znaci...counter strike sa grafikom Half Life 2 pogresnom fizikom i uzasnom igrivoscju,ocaj jednom recju
Slažem se. Odlična igra. Zaista nema mane.Far Cry.Praznik za oci,dobro napucavanje i nema mnogo mozganja...
isto preporucujem i jos SWAT 4Rainbow Six Vegas 2, imas single player, kad predjes i otkljucas svu opremu imas terrorist hunt. Bas ima odlican replay value.