Pozdrav, potrebna mi je pomoc pri odabiru laptopa za igranje nekih igara, ali najvise za koriscenje Serato Dj lite programa. Da li ima neko ko je DJ pa moze da preporuci neki laptop, ogranicen sam do 40k
Ne trazim bas gaming laptop, ja vise igram starije igrice, nostalgija jbgTesko da ces moci da igras nesto novije na laptopu u tom cenovnom rangu...
Evo gledam brate laptopove do 40k pa vidim da vecina ima Intel Pentium Gold/Silver i intel hd/uhd graficke, ali sam pronasao neku stranicu na instagramu, ovo je jedan od laptopova koji nudeNovo ili polovno?
Ako uzimas novo preko domacih radnji , i starije igrice nece bas lepo da rade na takvim laptopovima. Ali i to doprinosi toj nostalgiji zar ne
Msm verovatno bih skinuo cs go i 1.6, jer na xbox imam 30 igara tkd mi i nije potreban neki lap top za igreTo je sasvim pristojno ali quadro grafika nije bas za igranje ,to je vise za radne stanice i slicne namene. Ja bih pre uzeo neki polovan mekbuk posto taj softver za djeve radi i pod mek operativni sistemom. A vecina DJ, koristi mekbuk za te potrebe. Sa druge strane nisi naveo koje su to stare igre, pa bi vecina trebalo da radi pristojno cak i sa integrisanom grafikom, mada bi minimum trebalo da bude barem nesto tipa geforce 520m,620m, mx150 sa svojom video memorijom.
Mn treba laptop sa dobrom baterijom da mi se ne isprazni dok sam na nekoj zurci i na kom nece da zakoci program u sred koriscenja, a igre sad koja bude mogla igrace se koja ne bude jbgCS GO je uzasno neoptimizovana igra tako da ces to tesko igrati kao covek. 1.6 je u svakom slucaju bolji :shrug:
Pazi, ja sam uvek bio protiv kombinacije gaming + laptop. Za tako nesto ti treba solidan budzet. Iskreno bih ti preporucio da na to uopste i ne gledas.
Ne bih bas da dam 1000 evra za laptop, za te pare bih pre uzeo i latop i PCmacbook pro za djing
Tek pocinje sa tim, isao sam kod prijatelja na casove, planiram da se posvetim tome i da se ozbiljno bavimje l zaradjujes od dj-inga ili poziras sa slusalicama ? ako si neozbiljan prodaj i miksetu i kupi 3 kompa, realno.
Jasno ti je da će svaki laptop na žurci morati da stoji na punjaču ili na docku, nadam se.Mn treba laptop sa dobrom baterijom da mi se ne isprazni dok sam na nekoj zurci i na kom nece da zakoci program u sred koriscenja, a igre sad koja bude mogla igrace se koja ne bude jbg