• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Trazim posao serviser računara ili nešto slično (OPIS)

vicarandjelovic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
13.03.2025.
Poruka
5
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP ProBook 450 G6 i PC
CPU & cooler:
Intel pentium G4400 3.3Ghz
Motherboard:
Maximus HERO VIII
RAM:
32GB DDR4 3200Mhz 2x16GB XPG
VGA & cooler:
Classic cooler
HDD:
M.2 1TB + NAS SERVER ZA PODATKE
Case:
Obično crno kućište
PSU:
650W Neko nemodularno
Internet:
1gb/s
OS & Browser:
Windows 11 - Chrome
Zdravo,
Tražim posao serviser računara ili neki online posao tipa održavanje profila na društvenim mrežama, tehnička podrška ili tako nešto.
Nemora biti stalni posao.

Imam dosta iskustva u IT svetu, što ne znači da sam najbolji, nego da znam nešto.

Radio sam u firmi PolarNET. Tamo sam se bavio telekomunikacionim mrežama. Što se toga tiče znam da splajsujem optiku, znam da krimpujem internet kablove. Imam dosta iskustva oko podešavanja rutera i upravljivih switch-eva. Znam da radim i sa mikrotikom.

Poslovao sam i sa firmom DotNet team plus. Sa njima sam radio provlačenje, uduvavanje i splajsovanje optike uz novu prugu Novi Sad - Subotica - Kelebija.

Privatno sam radio kao montažer i demontažer video nadzora. Tu imam dosta iskustva.

Već godinama učim o hardveru i softveru i tu imam dosta iskustva. Sklopio sam do sad preko 10 računara, a servisirao preko 30.
Zadnjih 5-6 meseci učim o serverima. Znam osnove TrueNAS-a, UnRaid-a, Portainer.IO-a i dockera, a sve o OpenMediaVault-u i HEX OS-u.

Imam i dosta znanja oko php programiranja. Napravim front u html-u, a back u php. Mogu napraviti bilo šta što se može smisliti.

Imam iskustva i u crtanju skica u inkscape-u i corel-u za CNC. Trenutno pomažem u porodičnom biznisu dok nenađem neki posao. Moji roditelji imaju firmu za izradu personalizovanih poklona. Više o tome možete naći na njihovom instagramu Kreativna Radionica ili u njihovom lokalu u Boljevcima. Imam iskustva rada na CNC laseru za drvo i klirit i na 3D štampaču.
Znam ponešto u photoshop-u i ilustrator-u.

Vrlo sam pažljiv i posvećen kad je u pitanju posao, pogotovo kad je u pitanju ovakva vrsta posla.
Za svaki problem koji sam imao sam našao rešenje, samo je bilo potrebno biti strpljiv i smiren bez panike.

Jedino što me sprečava da se zaposlim bilo gde jeste diploma srednje škole. Trenutno idem u privatnu sredju školu u Obrenovcu, ali idem vanredno. Jednom na svaka dva meseca.

Ako nekome bude trebalo nešto od navedenog može me kontaktirati na:
Mail: [email protected]
Telefon: 0629237623

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.431
Rezultat reagovanja
2.203
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7

vicarandjelovic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
13.03.2025.
Poruka
5
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP ProBook 450 G6 i PC
CPU & cooler:
Intel pentium G4400 3.3Ghz
Motherboard:
Maximus HERO VIII
RAM:
32GB DDR4 3200Mhz 2x16GB XPG
VGA & cooler:
Classic cooler
HDD:
M.2 1TB + NAS SERVER ZA PODATKE
Case:
Obično crno kućište
PSU:
650W Neko nemodularno
Internet:
1gb/s
OS & Browser:
Windows 11 - Chrome

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.431
Rezultat reagovanja
2.203
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Posljai mi CV na Pp.

Vrh