• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Transcend predstavio DrivePro 220 kameru za automobile

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.750
Rezultat reagovanja
382
Moja konfiguracija


Transcend je najavio da na tržište izbacuje još jednu kameru namenjenu vozačima, DrivePro 220, koja dolazi sa ugrađenim GPS risiverom i Wi-Fi konekcijom. Ova kompaktna kamera može da se pohvali i velikom blendom (F/1.8), LCD ekranom u boji od 2,4 inča, CMOS senzorom od 3MP, snimanjem pod uglom od 130°, ugrađenom baterijom i G senzorom sa tri ose za snimanje u vanrednim situacijama.

Kamera DrivePro 220 je namenjena snimanju i danju i noću, jer se velika blenda lako prilagođava promenama u osvetljenju, a pritom snima video materijal od 30fps-a u Full HD formatu (1080p). Zahvaljujući litijum-polimer bateriji, ova kamera bez izvora napajanja nastavlja sa snimanjem narednih 30 sekundi, a može snimiti i do 30 minuta video materijala, ukoliko se za to ručno aktivira. Kamera se inače napaja preko „upaljača“ u automobilima, dok za povezivanje koristi USB 2.0 interfejs.


Opširnije...
 
Vrh