• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.778
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Transcend u svojoj ponudi ima memorijske kartice za svačije prohteve, a posebno se izdvajaju nove SDXC UHS-I i microSDHC Class 10 UHS-I 600x kartice.

Prve dolaze u kapacitetima od 64GB, 128GB i 256GB, i nude punu podršku za Ultra High Speed Class 3 (U3) specifikaciju. Podržavaju snimanje video materijala u visokim rezolucijama - 3D, 4K i Full HD, a zahvaljujući upotrebi exFAT fajl sistema, koji omogućava da se pređe limit od 4GB po fajlu (što nije slučaj kod FAT32), ove kartice će odgovarati i profesionalnim fotografima i snimateljima.

Drugi model memorijskih kartica, microSDHC Class 10 UHS-I 600x, pripada Ultimate seriji i posebno su namenjene high-end pametnim telefonima i tabletima, i naravno, digitalnim kamerama. Dolaze sa Ultra High Speed Class 1 specifikacijom, a njihovu izdržljivost i trajnost obezbeđuju MLC NAND flash čipovi.


Opširnije...
 
Vrh