AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.957
- Rezultat reagovanja
- 500
Moja konfiguracija
Dva pristupačna
SSD-ovi odavno više nisu hir, već realna potreba mnogih korisnika. Njihova cena je u poslednjih par godina drastično pala, a imajući u vidu drastično poskupljenje standardnih hard diskova ni ne čudi sve veća popularnost SSD-ova, pa čak i na našem tržištu.
Najčešće se kupuju SSD kapaciteta od 64GB, kao i od 128GB, jer je to dovoljno mesta za operativni sistem i dosta programa pride. Za ostale stvari kao što su multimedija nema neke velike koristi od SSD-a, tako da se u te svrhe i dalje koriste hard diskovi, koji i dalje nude više GB za uložen novac.
Iz kompanije Transcend su nam na test stigla dva SSD-a i to jedan iz njihove nove 320 serije kapaciteta od 128GB, kao i jedan kapaciteta od 64GB, ali iz serije 720. Kako su se ovi diskovi pokazali na našem testu, i da li će biti popularni na našem tržištu možete pročitati u sledećim redovima.
Opširnije...

, posto je SandForce izbacio novi firmware za SF2281, koji ce Transcend verovatno uskoro da implementira.
Marketing je bullshit pricha, ako neko moze da ospori bilo sta sto sam napisao, uradite to argumentom. 
)
(da me ne chuje zena