Iskreno me plasi i sama pomisao da overklokujem na f-gaming,ne uliva mi bas poverenje za takve stvari,sto ne bih mogao da kazem za Tommy-aVerovatno asus bolji bios,neke postavke itd. Neki kazu da je tomi bolji za oc,iako verujem da su tu negde.4k razlika u ceni.Tomy winn..
Moj socijalac R5 2600... Steta sto nije postojao 1600af kad sam ja kupovao delove za pc.U bre...Ja sam se prebacio nešto na x470 strix F. ..Da tomi je podosta bolji..Bez sumnje tomi je bolji izbor.
@Milanche92 A koji je tebi cpu?
Na defaultu,zato sto je cooler stock... Bio je na redu Nzxt aio ali zbog trenutne situacije nista od toga,ne daje mi se 19k... A sad su se javile i neke druge stvari,tipa ona 1080ti sto treba da ide na reklamaciju,e kad sve to stegnem i utegnem onda bi mogao i OC socijalca...Na defaultu je?A kuler koji je?Klokni to malo radi reda..
Nemam zamensku,a da sedim u kuci bez kompa,vene bih tacno isekao i izgrizao tepih... Tako da cekam da se ovo malo smiri.. Izvinjavamo se za Off..Još je nisi odneo
Ja bi do sad pare potrošio
Tomahawk ima samo bolji VRM u svemu ostalom je asus bolji. Ako planiras da overklokujes onda tomahawk ( ryzeni skoro da se i ne overklokuju) pa ti razmisliMSI B450 TOMAHAWK MAX
Netačno. Baš nasuprot.Tomahawk ima samo bolji VRM u svemu ostalom je asus bolji. Ako planiras da overklokujes onda tomahawk ( ryzeni skoro da se i ne overklokuju) pa ti razmisli
Pa idi dalje.. audio lan... sve bolji asus osim to vrama koji niko ne iskoristi... imao sam sve 3 ( treca je gigabyte b450 aourus) i msi je najlošiji. I ja sam gledao youtube ali i imao sve 3 pa iz iskustva pričam. Sve 3 su isti na kraju djavo...Netačno. Baš nasuprot.
Tomahakw podržava memoriju do 4133MHz.
Ima veći BIOS chip (32MB)
Dosta bolji VRM
MSI ima bolji BIOS. ASUS ima najlošiji.
ASUS skuplji 2k.
Tomahawk je Ready for Ryzen 3000 tako da BIOS ne moras da update dok na ASUS-U moraš. Ovo je samo deo, da ne idem u detalje poput audio sekcije i ostalih stvari...
Samo bolji VRM,kao da je to potpuno nebitan deo ploce... Tomahawk podrzava i neke vrlo ozbiljne procesore,sto nebi moglo da se kaze i za F-gaming...Tomahawk ima samo bolji VRM u svemu ostalom je asus bolji. Ako planiras da overklokujes onda tomahawk ( ryzeni skoro da se i ne overklokuju) pa ti razmisli
Nju nisam imao i ne mogu da je poredim... Pa nisu iste,na jednoj moze da radi 3900x a druga je samo skuplja i ne moze da potera 3900x.Ja sam se odlučio za gigabyte b450 aorus pro. Inace sve 3 su manje vise iste