djalex
PCAXE Update Guru
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009.
- Poruka
- 478
- Rezultat reagovanja
- 9
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Custom made
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5900X & Noctua NH-U12A chromax.black
Motherboard:
ASUS Strix B550-F Gaming WiFi
RAM:
GSkill DDR4, 2*16 GB, 3600 CL16
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition 20GB
Display:
Benq EX2780, Sony KDL-50W829B
HDD:
Adata GAMMIX S11 Pro 512GB M.2 & SSD SU650 960 GB
Sound:
int.
Case:
Cooler Master Scout 2
PSU:
Seasonic SS-760XP Platinum
Optical drives:
LG Blu-ray BH16NS40
Mice & keyboard:
Logitech M330, Classic 200
Internet:
Orion optički 500/50 Mbits, Asus RT-AC87U Red edition
OS & Browser:
Win10Pro x64
Other:
UPS MGE PC500, Logitech HD Webcam C525, Sony RX100M4.
Iako ima otvorena tema koja se tice 3D Marka (2013) posebno, smatram da ima opravdanja da se otvori posebna koja ce beleziti samo rezultate najnovijeg benchmark programa dodatog 14.07.2016. koji se odnosi samo na DX12.
Ovo je moj rezultat i zamolio bi sve koji su u prilici da objave svoje rezultate i da uporedimo karte odnosno sisteme jer dosta zavisi krajnji rezultat od CPU i RAM-a.
Ja na ovoj mojoj staroj ali veoma stabilnoj ploci furam maksimalno sto moze da podrzi ali naravno vreme je jede. Xeon koji je svojevremeno nov kostao 730$ ne moze da se uhvati u kostac sa najnovijim Skylake-om.
Posto cekam Kaby Lake platformu krajem godine toliko od mene za sada.
Napominjem da sam uz ovu moju novu graficku karticu istog dana na Steamu kupio i 3D Mark licencu jer je bio na snizenju te mogu da merim u Time Spy testu.
Ovo je dobar pokazatelj za sve najnovije igrice i one koje ce tek izaci sa podrskom za DX 12. Znam da je sintetika ali eto da cisto uporedimo jer je 3D Mark de facto standard za bench.
Moj rezultat 4310.
Ovo je moj rezultat i zamolio bi sve koji su u prilici da objave svoje rezultate i da uporedimo karte odnosno sisteme jer dosta zavisi krajnji rezultat od CPU i RAM-a.
Ja na ovoj mojoj staroj ali veoma stabilnoj ploci furam maksimalno sto moze da podrzi ali naravno vreme je jede. Xeon koji je svojevremeno nov kostao 730$ ne moze da se uhvati u kostac sa najnovijim Skylake-om.
Posto cekam Kaby Lake platformu krajem godine toliko od mene za sada.
Napominjem da sam uz ovu moju novu graficku karticu istog dana na Steamu kupio i 3D Mark licencu jer je bio na snizenju te mogu da merim u Time Spy testu.
Ovo je dobar pokazatelj za sve najnovije igrice i one koje ce tek izaci sa podrskom za DX 12. Znam da je sintetika ali eto da cisto uporedimo jer je 3D Mark de facto standard za bench.
Moj rezultat 4310.
Prilozi
-
265,5 KB Pregleda: 265
-
352,9 KB Pregleda: 256