AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.957
- Rezultat reagovanja
- 500
Moja konfiguracija
Thermaltake je predstavio putpuno novo Full Tower kućište koje je dizajnirano od nule za specijalne potrebe entuzijasta.
Core V71 ima mogućnosti i da udomi E-ATX matične ploče. Unutrašnji deo kućišta nudi visok nivo prilagodljivosti prema potrebama korisnika.
Bili to složeni sistemi vodenog hlađenja ili visok protok vazduha, Core V71 će Vam pružiti rešenje.
Opširnije....
Stvarno, zar ne mogu da porade malo na izgledu kucista? Kad ce vec jednom da izadju iz tog fazona da im svako kuciste izgleda ko da je pravljeno za klince od 8 godina? Ta svetlo plava boja, uhhhh, kako ide na zivce!
Kućište ima nikad jednostavniji spojašnji dizajn. S ozbzirom da je kućište od Tt-a, ja sam veoma prijatno iznenađen mogućnostima kućišta. Jedino što mene zanima je cena.
Takodje uopste se ne moraju koristiti plavi led ventilatori,tako da je sve stvar ukusa...Inace kuciste mi se super svidja
Ja mislim da vredi raspravljati o ukusima, ali zna se gde vode te rasprave... To kuciste jednostavno nije kvalitetno, i odvratno je i decije, mislim na Chaser A31.