AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.957
- Rezultat reagovanja
- 500
Moja konfiguracija
Oklopni kuler
NiC (non-interference cooler) serija kulera je predstavljena pre više od godinu dana, a na policama naših prodavnica se takođe nalazi već duži period. Zahvalni smo što nas se Thermaltake setio i pružio nam tu čast da se lično upoznamo sa nekim NiC kulerom.
Ovu seriju karakteriše uzan toranj, zahvaljujući kom su kuleri kompatibilni sa visokim RAM hladnjacima. Modeli koji spadaju u NiC seriju nose oznake F3, F4, C4 i C5 i uz njih će zahtevniji korisnici neometano moći da popune sve svoje RAM slotove sa overklokerskim modulima. NiC kuleri pokrivaju široke potrebe i u zavisnosti od potencijalnog overkloka i TDP-a procesora, možete birati sledeće modele: F3 – 160W, F4 – 180W, C4 – 200W, C5 – 230W.
Nama je na uvid stigao najjači model, koji je sposoban da se izbori sa 230W TDP-a i on nosi oznaku C5. C5 i C4 su oklopni modeli koji imaju dekorativne plastične detalje, s tim što C4 ima jedan heatpipe manje.
Pošto smo se adekvatno upoznali, hajde da vidimo šta ume ovaj oklopnjak.
Opširnije...
Samim tim, meni je poprilično ograničenje kada neko preferira određenu boju. Ako već hoće neku boju onda bi trebali da imaju opciju izbora više boja... Očekivao sam dosta više a i dalje ne mogu da shvatim da se poslije toliko godina nije 100% riješio problem visokog rama a izgleda i da neće.