• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Thermaltake kućište Suppressor F51 osvaja Good Design nagradu

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.774
Rezultat reagovanja
390
Moja konfiguracija


Kompanija Thermaltake je za Mid-Tower kućište Suppressor F51 osvojila „Good Design Award 2015“, što je četvrti put da dobijaju ovu prestižnu nagradu u japanskoj industriji. Od ukupno 3.658 učesnika, Suppressor F51 je odabran jer otelovljuje osnovne principe Good Design nagrada: humanost, iskrenost, inovaciju, estetiku i etiku, prema rečima panela kojeg su činile sudije iz 12 zemalja, tačnije čak 80 eksperata.

Suppressor F51 je namenjen matičnim pločama od Mini ITX do E-ATX formata, i korisnicima koji cene izuzetno tih rad, mogućnosti proširivanja vodenih sistema za hlađenje i dovoljno prostora za dugačke grafičke karte. Naravno, Suppressor F51 nosi Tt LCS sertifikat, što znači da podržava instalaciju high-end vodenih sistema za hlađenje, pa će kao takvo zadovoljiti i najtvrdokornije entuzijaste. Dostupan je i u varijanti sa prozorom – Suppressor F51 Window.


Opširnije...
 
Vrh