Bega2
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 18.06.2017.
- Poruka
- 32
- Rezultat reagovanja
- 22
Moja konfiguracija
Pozdrav, pokrecem moj prvi pc mod koji planiram da koristim kao sopstveni racunar. Sto se tice komponenti tu su:
MB: Asus rog strix z370i
CPU: Intel i7 8700k
RAM: Kingston hyperx fury 2X16GB 2400MHz
GPU: za sad gtx980ti dok ne izadje nova serija gradickih sa oznakom ti
SSD: Kingston 120GB m.2
Kingston hyperx fury 240GB
Kingston hyperx fury 480GB
HDD: Seagate 2 TB
Kuciste: NZXT manta
Kontroler: NZXT hue+
Za hladjenje ce biti zaduzeni proizvodi iz firme aqua tuning
Zamisao celog moda je da u mini itx kuciste ubacim dva radijatora od 360mm, sto je po fabrickim specifikacijama nije izvodljivo. Medjuti potrebna mi je pomoc oko nabavke komponenti za vodeno hladjenje ukoliko znate nekog pouzdanog coveka koji brzo donosi delove koji mu se poruce iz inostranstva, a da je na je u Novom Sadu ili okolnim mestima. I da li neko zna neku radnju u kojoj mogu nabaviti cevi za loop isto u Novom Sadu ili okolini.
Toliko za sad, slike komponenti i prvih radova saljem ubrzo kad nabavim komponente
MB: Asus rog strix z370i
CPU: Intel i7 8700k
RAM: Kingston hyperx fury 2X16GB 2400MHz
GPU: za sad gtx980ti dok ne izadje nova serija gradickih sa oznakom ti
SSD: Kingston 120GB m.2
Kingston hyperx fury 240GB
Kingston hyperx fury 480GB
HDD: Seagate 2 TB
Kuciste: NZXT manta
Kontroler: NZXT hue+
Za hladjenje ce biti zaduzeni proizvodi iz firme aqua tuning
Zamisao celog moda je da u mini itx kuciste ubacim dva radijatora od 360mm, sto je po fabrickim specifikacijama nije izvodljivo. Medjuti potrebna mi je pomoc oko nabavke komponenti za vodeno hladjenje ukoliko znate nekog pouzdanog coveka koji brzo donosi delove koji mu se poruce iz inostranstva, a da je na je u Novom Sadu ili okolnim mestima. I da li neko zna neku radnju u kojoj mogu nabaviti cevi za loop isto u Novom Sadu ili okolini.
Toliko za sad, slike komponenti i prvih radova saljem ubrzo kad nabavim komponente