Smith
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.12.2009.
- Poruka
- 112
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SPC
CPU & cooler:
Intel I3 2100
Motherboard:
Z77A-G45 Intel® Z77 Chipset Based
RAM:
2x4GB Patriot 1333MHz
VGA & cooler:
Asus 280X
Display:
Benq G2420HD
HDD:
SSD 128GB M4 Deluxe WD 640GB Black 2xWD Green 1TB,Seagate 3TB
Sound:
Genius SW-HF5.1 6000 + Razer Orcha
Case:
Chieftec CX-01B-B-B
PSU:
TT 730W
Mice & keyboard:
Logitecg G105 + Razer DeathAdder + Logitech Wireless set
Internet:
ADSL 10Mbit/s
OS & Browser:
Win 7 Pro x64 + FireFox
Other:
Steam: Paja_Kljunar
Video sam na Steam-u da ima demo, pa rekoh što da ne, da probam.
Igrao sam svega sat vremena, dakle ovo je moj prvi utisak.
Grafika je stvarno loša, i previše mračna, ako pratim kalibraciju iz igre za osvetljenje monitora, toliko je mračna igra, da opterećuje i smara.
Dva puta sam povećao osvetljenje, i ostavio na 32, i skinuo sam one dve trake.
O priči ne mogu ništa da kažem, nisam je ni načeo, mada deluje fun, baš u nekom japanskom fazonu.
Ono najvažnije u igri je sam horor element, koji nisam osetio, ni u jednom trenutku me nije bilo strah za glavnoh protagonistu(odnosno za sebe),
koji je tačno razlog tome, ne znam, da li su možda neke predrasude(mada o igri nisam znao apsolutni ništa),i ili zato što sam pre toga probao novi Evolve,
ili zbog pomenutog mraka, loše grafike, ili što nisam nosio sluške, jednostavno nisam se povezao sa glavnim likom, možda kasnije sve dodje na svoje, ali za sada uz lošu grafiku ovo je najveći nedostatak igre.
Igra lepo radi na mom kompu, sve na max, sve uključeno, 1080p, izabrao sam 60fps, mada nisam merio koliko ide.
I3,280x,8gb
Igrao sam svega sat vremena, dakle ovo je moj prvi utisak.
Grafika je stvarno loša, i previše mračna, ako pratim kalibraciju iz igre za osvetljenje monitora, toliko je mračna igra, da opterećuje i smara.
Dva puta sam povećao osvetljenje, i ostavio na 32, i skinuo sam one dve trake.
O priči ne mogu ništa da kažem, nisam je ni načeo, mada deluje fun, baš u nekom japanskom fazonu.
Ono najvažnije u igri je sam horor element, koji nisam osetio, ni u jednom trenutku me nije bilo strah za glavnoh protagonistu(odnosno za sebe),
koji je tačno razlog tome, ne znam, da li su možda neke predrasude(mada o igri nisam znao apsolutni ništa),i ili zato što sam pre toga probao novi Evolve,
ili zbog pomenutog mraka, loše grafike, ili što nisam nosio sluške, jednostavno nisam se povezao sa glavnim likom, možda kasnije sve dodje na svoje, ali za sada uz lošu grafiku ovo je najveći nedostatak igre.
Igra lepo radi na mom kompu, sve na max, sve uključeno, 1080p, izabrao sam 60fps, mada nisam merio koliko ide.
I3,280x,8gb
Poslednja izmena: