zli_odredi86
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 21.09.2014.
- Poruka
- 75
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
zli_odredi86
CPU & cooler:
AMD athlom A4 840 Quad Core 3.10 Ghz
Motherboard:
gigabyte ga ma69vm s2
RAM:
KingMax 2Gb 800mhz
Display:
Hanns.g Hi221D
HDD:
SSD Kingston 120 gb (450 mb/s upis i citanje)
Sound:
unknow
Case:
Improved aluminum homemade case
PSU:
unknown
Optical drives:
LabelFlash , and tu unknown drives
Mice & keyboard:
Unknown made in kina
Internet:
Open Adsl 10mb paket (4mb download , 0.8 mb upload)
OS & Browser:
Windows 7 64-bit, Google chrom (for now) , Mozilla Firefox
Drug mi je skoro preporucio Welltris , proguglao sam malo o netu i da vam kazem nije lose uopste , 4 sata sam bez prestanka igrao i sad je igram redovno svaki dan , nije kao obican tetris sto je jako zanimljivo c: , mnogo je teze (po mom nekom misljenju) . Probajte i vi pa mi recite !!
Inace da li ste se ikad zapitali nesto , da li je tetris beskonacan ? Verovatno mozete da idete u nedogled sa slaganjem kockica ali dokle (da racunamo da vam nije potrebna voda , hrana , san itd) , dokle bi to trajalo , da li ima kraja kao na primer ogranicenje memorije i slicno ? Imate o tome na wikipediji da u ranijim verzijama tetrisa se posle duzeg vremena sve ucestalije pojavljuju "S" i "Z" i da zbog njih nastaju vise rupa u redovima dok ne natera igraca da izgubi , ali da su uslovi savrseni , sta bi onda bilo ??
Inace da li ste se ikad zapitali nesto , da li je tetris beskonacan ? Verovatno mozete da idete u nedogled sa slaganjem kockica ali dokle (da racunamo da vam nije potrebna voda , hrana , san itd) , dokle bi to trajalo , da li ima kraja kao na primer ogranicenje memorije i slicno ? Imate o tome na wikipediji da u ranijim verzijama tetrisa se posle duzeg vremena sve ucestalije pojavljuju "S" i "Z" i da zbog njih nastaju vise rupa u redovima dok ne natera igraca da izgubi , ali da su uslovi savrseni , sta bi onda bilo ??