• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Tetris

zli_odredi86

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.09.2014.
Poruka
75
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
zli_odredi86
CPU & cooler:
AMD athlom A4 840 Quad Core 3.10 Ghz
Motherboard:
gigabyte ga ma69vm s2
RAM:
KingMax 2Gb 800mhz
Display:
Hanns.g Hi221D
HDD:
SSD Kingston 120 gb (450 mb/s upis i citanje)
Sound:
unknow
Case:
Improved aluminum homemade case
PSU:
unknown
Optical drives:
LabelFlash , and tu unknown drives
Mice & keyboard:
Unknown made in kina
Internet:
Open Adsl 10mb paket (4mb download , 0.8 mb upload)
OS & Browser:
Windows 7 64-bit, Google chrom (for now) , Mozilla Firefox
Drug mi je skoro preporucio Welltris , proguglao sam malo o netu i da vam kazem nije lose uopste , 4 sata sam bez prestanka igrao i sad je igram redovno svaki dan , nije kao obican tetris sto je jako zanimljivo c: , mnogo je teze (po mom nekom misljenju) . Probajte i vi pa mi recite :D !!

Inace da li ste se ikad zapitali nesto , da li je tetris beskonacan ? Verovatno mozete da idete u nedogled sa slaganjem kockica ali dokle (da racunamo da vam nije potrebna voda , hrana , san itd) , dokle bi to trajalo , da li ima kraja kao na primer ogranicenje memorije i slicno ? Imate o tome na wikipediji da u ranijim verzijama tetrisa se posle duzeg vremena sve ucestalije pojavljuju "S" i "Z" i da zbog njih nastaju vise rupa u redovima dok ne natera igraca da izgubi , ali da su uslovi savrseni , sta bi onda bilo ??

Vrh