d0minat0r
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.633
- Rezultat reagovanja
- 58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Vec dugo vremena je u izradi zbog raznoraznih problema i nedostatku majstora koja ce to odraditi za normalnu sumu. animaN mi je pre dosta vremena dao komad bakra da od njega napravim pot za GPU jel ga nas tim tj deo iz srbije nije posedovao do sada
Pot sam ja sam dizajnirao u skladu sam dimenzija bakra koji sam dobio da bi iskoricenost bila maximalna. Montazu pota tj deo za pricvrscivanje je jos jako davno monteboy nacrtao ali do sada ga jos niko nije napravio pa je sada doslo i to na red uz put sam napravio i font plate za singlestage uz pomoc kojeg se sada mnogo lakse i bolje montira na bilo koju graficku kartu.
Kasnije cu okaciti detaljne CAD fajlove sa svim dimenzijama mozda nekome pomogne ovo ce biti jedno od retkih mesta sa tako necim posto vecina ljudi koja je pravila pot to pravi i drugima za pare pa zbog konkurencije nece da okace detaljne dimenzije. Najsirem krugu ce mozda biti zanimljive dimenzije kompleta za montazu jel se moze jako lepo iskoristiti.
Sutra ide jos slika kako pot izgleda kada je montiran na grafiku.
Gornji deo ili takozvani top jos nije napravljen ali u principu to nista ne menja
100% made in serbia
Iskreno se nadamo da ce neko od vendora biti raspolozen da nam ustupi jednu graficku kartu na kojoj cemo videti kako Tesla radi
Pot sam ja sam dizajnirao u skladu sam dimenzija bakra koji sam dobio da bi iskoricenost bila maximalna. Montazu pota tj deo za pricvrscivanje je jos jako davno monteboy nacrtao ali do sada ga jos niko nije napravio pa je sada doslo i to na red uz put sam napravio i font plate za singlestage uz pomoc kojeg se sada mnogo lakse i bolje montira na bilo koju graficku kartu.
Kasnije cu okaciti detaljne CAD fajlove sa svim dimenzijama mozda nekome pomogne ovo ce biti jedno od retkih mesta sa tako necim posto vecina ljudi koja je pravila pot to pravi i drugima za pare pa zbog konkurencije nece da okace detaljne dimenzije. Najsirem krugu ce mozda biti zanimljive dimenzije kompleta za montazu jel se moze jako lepo iskoristiti.
Sutra ide jos slika kako pot izgleda kada je montiran na grafiku.
100% made in serbia
Iskreno se nadamo da ce neko od vendora biti raspolozen da nam ustupi jednu graficku kartu na kojoj cemo videti kako Tesla radi
Poslednja izmena: