Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ahahaha, ja kad sam otvorio prvu stranu i ugledao septembar 12.-ti, uopste nisam konstatovao da nije 2015.
A vidim ovaj novi forumas bacio neki komentar...
ja moj Asus HD7 koristio prvih mesec dana dok sam imao 4.3" telefon...onda sam kupio 5.5" telefon, i od tada tablet sluzi samo kao navigacija zao mi da ga prodam jer lagano izdrzi 9-10 sati navigacije kad se ide na more itd...jaka baterija a i dobar ekran i kamere su bili razlog sto sam ga kupio bez razmisljanja i sto jos nije zavrsio na oglasima. Inace opustenije stvari na laptopu, zavalim se ko covek kad vec na poslu sedim veci deo radnog vremena...a gejming, fotosop, editing i zahtevnije mora na kompu
ja mislim da bi mi veliki tablet ispao iz ruku ili bih ga zakacio u neki zid
za sada mi je odlican Air 2 9.7" ali povremeno mi padne na pamet da mozda sledeci put uzmem mini 7.9" jer bi mi bio laksi za citanje i surf dok lezim...