CAMEL
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010.
- Poruka
- 283
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Postovani,
ovo je moj slucaj sa Telenor mrezom. U stranu to sto su skupi, to necu da pominjem, ali ovoliku NEPROFESIONALNOST I FAIL nisam ocekivao od Telenora.
06.10.2011. povecam paket na Prenesi 950 gde dobijam:
- 1000 minuta ka svim mrezama
- "10000000" sms poruka
- dodatnih 1200 minuta u Telenor mrezi nakon potrosenih ovih 1000 minuta.
Kupim Samsung Galaxy S II i ukapiram da moram da uplatim Telenor KLIK dodatak kako bi telefon funkcionisao normalno. Mail, MMS, Gtalk, bla bla bla
Aktiviram ja KLIK u subotu (15.10.) u 19h. Proverim stanje pre aktivacije, bez pretplate 250,00 dinara, sve je bio parking uplacen putem sms-a.
Nakon uspesnog aktiviranja KLIK opcije, dobijem poruku, link ka telenor sajtu, bla bla bla, proverim stanje. Kaze meni telenor da mi je ostalo jos 150MB u full brzini a nakon isteka tih 150MB i dalje imam net samo nesto sporiji protok. Kapiram ja, super. Za mail i talk i vise nego dovoljno.
Danas, totalno bezveze proverim stanje KAD ONO 1000,00 DINARA VISE.
Hm, proverim pozive, imam free minuta, SMS koliko hoces besplatnih, KLIK imam jos 90MB u FULL protoku. Sve imam free a pretplata raste.
Nazovem ja 9863, nisam ni znao da moram da cekam 20min?!?!?! Sreca pa sam bio kafu u to vreme inace bi slomio phone. Javi se meni ljubazan muski glas i kaze da on ne moze nista da vidi, moram u poslovnicu.
OK, odem ja malopre u poslovnicu, stoji lik i ja mu objasnim moj problem. Ovako je to bilo:
JA: Sta mi jede kredit? (objasnim situaciju)
ON: Sad cemo da vidimo...
ON: Nazalost, ja ne mogu da vidim nista veliko, moracete da dodjete ujutru da pricate sa sefom.
JA: Ali mene samo zanima sta se na mom broju desava? Imam sve besplatno a nesto mi jede kredit.
ON: Aaaaaaaa, pa vi imate oko 50MB skinuto sa NET-a, u tome je problem.
JA: Ne, imam uplacen Telenor KLIK dodatak...
ON: Ja ga ne vidim u sistemu
JA: Ali gospodine, imam aktivacionu poruku, poruku dobrodoslice, stanje za klik, kako mislite nije aktiviran?
ON: Ne vidim ga. Mozete imati sta god hocete, kod nas nije aktivan!
JA: Cekajte, da li je ovo vasa poruka (pokazem telefon sa porukama od 9863)
ON: Jeste, mislim valjda jeste, ne znam.
JA: Kako mislite ne znate? Ne razumem, ima jos jedan operater sa 9863 porukama u Srbiji?
ON: Ne znam.
JA: Pa covece, ajde klikni na detalje ili tako nesto tu na tom racunaru pa da vidimo.
ON: Ali to je ugrozavanje vase privatnosti. Ne smem ja to.
JA: Daj da ti potpisem sta treba, ja ZELIM da mi ugrozis privatnost!
ON: To cete morati sa sefom ujutru. Ja ne mogu da vam pomognem.
JA: Cekaj, ako sam dobro shvatio, u tom TVOM sistemu ti ne vidis KLIK a u ovom MOM sistemu se vidi?
ON: Pa tako nekako...
JA: I sta sada?
ON: Najbolje da vi dodjete ujutru pa cete sa sefom to raspraviti...
JA: Hvala, vrlo ste ljubazni...
... izadjem i prekrstim se. DA LI JE MOGUCE BRE?!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ovo je moj slucaj sa Telenor mrezom. U stranu to sto su skupi, to necu da pominjem, ali ovoliku NEPROFESIONALNOST I FAIL nisam ocekivao od Telenora.
06.10.2011. povecam paket na Prenesi 950 gde dobijam:
- 1000 minuta ka svim mrezama
- "10000000" sms poruka
- dodatnih 1200 minuta u Telenor mrezi nakon potrosenih ovih 1000 minuta.
Kupim Samsung Galaxy S II i ukapiram da moram da uplatim Telenor KLIK dodatak kako bi telefon funkcionisao normalno. Mail, MMS, Gtalk, bla bla bla
Aktiviram ja KLIK u subotu (15.10.) u 19h. Proverim stanje pre aktivacije, bez pretplate 250,00 dinara, sve je bio parking uplacen putem sms-a.
Nakon uspesnog aktiviranja KLIK opcije, dobijem poruku, link ka telenor sajtu, bla bla bla, proverim stanje. Kaze meni telenor da mi je ostalo jos 150MB u full brzini a nakon isteka tih 150MB i dalje imam net samo nesto sporiji protok. Kapiram ja, super. Za mail i talk i vise nego dovoljno.
Danas, totalno bezveze proverim stanje KAD ONO 1000,00 DINARA VISE.
Hm, proverim pozive, imam free minuta, SMS koliko hoces besplatnih, KLIK imam jos 90MB u FULL protoku. Sve imam free a pretplata raste.
Nazovem ja 9863, nisam ni znao da moram da cekam 20min?!?!?! Sreca pa sam bio kafu u to vreme inace bi slomio phone. Javi se meni ljubazan muski glas i kaze da on ne moze nista da vidi, moram u poslovnicu.
OK, odem ja malopre u poslovnicu, stoji lik i ja mu objasnim moj problem. Ovako je to bilo:
JA: Sta mi jede kredit? (objasnim situaciju)
ON: Sad cemo da vidimo...
ON: Nazalost, ja ne mogu da vidim nista veliko, moracete da dodjete ujutru da pricate sa sefom.
JA: Ali mene samo zanima sta se na mom broju desava? Imam sve besplatno a nesto mi jede kredit.
ON: Aaaaaaaa, pa vi imate oko 50MB skinuto sa NET-a, u tome je problem.
JA: Ne, imam uplacen Telenor KLIK dodatak...
ON: Ja ga ne vidim u sistemu
JA: Ali gospodine, imam aktivacionu poruku, poruku dobrodoslice, stanje za klik, kako mislite nije aktiviran?
ON: Ne vidim ga. Mozete imati sta god hocete, kod nas nije aktivan!
JA: Cekajte, da li je ovo vasa poruka (pokazem telefon sa porukama od 9863)
ON: Jeste, mislim valjda jeste, ne znam.
JA: Kako mislite ne znate? Ne razumem, ima jos jedan operater sa 9863 porukama u Srbiji?
ON: Ne znam.
JA: Pa covece, ajde klikni na detalje ili tako nesto tu na tom racunaru pa da vidimo.
ON: Ali to je ugrozavanje vase privatnosti. Ne smem ja to.
JA: Daj da ti potpisem sta treba, ja ZELIM da mi ugrozis privatnost!
ON: To cete morati sa sefom ujutru. Ja ne mogu da vam pomognem.
JA: Cekaj, ako sam dobro shvatio, u tom TVOM sistemu ti ne vidis KLIK a u ovom MOM sistemu se vidi?
ON: Pa tako nekako...
JA: I sta sada?
ON: Najbolje da vi dodjete ujutru pa cete sa sefom to raspraviti...
JA: Hvala, vrlo ste ljubazni...
... izadjem i prekrstim se. DA LI JE MOGUCE BRE?!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk