AlfaRomeo
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.03.2021.
- Poruka
- 272
- Rezultat reagovanja
- 87
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz (4.4GHz) + LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450M-A PRO MAX II
RAM:
KINGSTON Fury Beast 16GB 3600mhz
VGA & cooler:
Sapphire PULSE AMD Radeon RX 6600 XT
Display:
ASUS TUF 24" IPS VG249Q1A 165hz
HDD:
PATRIOT P300 M.2 NVMe 512GB + Patriot Burst 240gb + Kingston A400 120gb
Sound:
Steelseries Arctis 7+ Wireless
Case:
InterTech ATX S-3901 Impulse RGB
PSU:
COOLER MASTER MWE 600 WHITE
Optical drives:
No
Mice & keyboard:
Steeleries Aerox 3 Wireless & Redragon Fizz Pro Wireless
Internet:
MTS ADSL
OS & Browser:
Windows 11 Pro x64 + Google Chrome
Other:
Redragon Saturn G807
Riknuo mi je Samsung a52s, nazalost bio sam prezadovoljan sa njim, ali popravka se ne isplati, napukao je ekran , punjac me je cimao, tj usb port ili sta vec i na kraju je riknuo i display..
Pa me zanimaju preporuke, da li neko zna,ima iskustva sa telefonima slicne klase..
Nisam zahtevan,klasika , drustvene mreze, viber itd.. Samo mi je bitno da telefon ulazi instant u aplikaciju..Sad npr koristim neki stari huawei na kome kad kliknem na tipa tiktok prvi video vidim za 5-6 sekundi..itd
Od igrica redovno sam igrao Uno, mozda Slagalica i tako to,nista previse zahtevno..
Trenutno sam naisao na ponudu redmi note 12s sa mi stickom za tv i slusalicama buds4 za 23000 din..Neka motorola g72..Honor 200 lite..
Nailazio sam na jos par modela xiaomia naravno 13,13 pro..Mozda neki Samsung slabiji a15,a24... ne znam,ali stvarno mi se ne daje ozbiljan kes za telefon u ovom trenutku,pa ako neko ima iskustva sa ovim modelima bio bih zahvalan da mi pomogne.
Pa me zanimaju preporuke, da li neko zna,ima iskustva sa telefonima slicne klase..
Nisam zahtevan,klasika , drustvene mreze, viber itd.. Samo mi je bitno da telefon ulazi instant u aplikaciju..Sad npr koristim neki stari huawei na kome kad kliknem na tipa tiktok prvi video vidim za 5-6 sekundi..itd
Od igrica redovno sam igrao Uno, mozda Slagalica i tako to,nista previse zahtevno..
Trenutno sam naisao na ponudu redmi note 12s sa mi stickom za tv i slusalicama buds4 za 23000 din..Neka motorola g72..Honor 200 lite..
Nailazio sam na jos par modela xiaomia naravno 13,13 pro..Mozda neki Samsung slabiji a15,a24... ne znam,ali stvarno mi se ne daje ozbiljan kes za telefon u ovom trenutku,pa ako neko ima iskustva sa ovim modelima bio bih zahvalan da mi pomogne.