• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Supernova - Orginalni ruter da promenim - FritzBox

Sladi

Newcomer
Učlanjen(a)
12.09.2023.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Zdravo svima,

Već večito se trudim da zamenim ovaj strašni originalni ruter od Supernove mojim FritzBoxom 6490 Kabel Routerom. Ruter od Supernove je toliko loš da sam već zamenio dva, ali nažalost, osim novih rutera, ništa se nije mnogo promenilo. Domet bežične mreže (Wi-Fi) je toliko loš da mislim da mogu dalje pljunuti pre nego što Wi-Fi stigne.

I znate li šta me zaista izludilo? Kada pokušam da podesim svoju tačku za pristup, ponaša se kao da je doručkovala klaunu. Imam osećaj da postoji nešto u mom mreži koje blokira moje ambicije. Jer čim promenim postavke mreže, bilo to IP adresa, ime mreže ili lozinka, to uzrokuje haos u internet vezi. To je zaista frustrirajuće, jer je internet veza više kao vožnja na zabavnom parku. Stalni prekidi, nagli uspori - ukratko, ova internet veza je pravi komedijaški program za frustrirane osobe.

Može li mi neko pomoći i reći mi kako da dobijem konfiguracione postavke za podešavanje mog FritzBoxa? Da li je to uopšte moguće? Verovatno ću morati da promenim i MAC adresu, ako je to sve što treba?

Unapred hvala!
 
Vrh