illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.846
Moja konfiguracija
Ali zato ja znam sta je. Strasno napajanjevidim ne znas sta je Zippy![]()
Znam da ne gadjaju isti segment kupaca kao i ostali proizvodjaci..vidim ne znas sta je Zippy![]()
Obrati pažnju kakav je filter na ulazu. Prostudiraj malo dizajn, vidi se da su to ustvari dva napajanja. Obrati pažnju na popunjenost sa komponentama, a ne kako kod kineza prazno. A Ventilator? Da li bi u klasičnog kineza stavljali Sanyo Denki?Mislim, nisam upucen, ali meni ovo deluje kao kinez neki najogavniji!!
ja bih ovo ofarbao u crno i sleevovao svaki kablic posebno![]()
Ociglednao da si zaboravio veliku diskusiju oko Elmacs napajanja na XtremeOC-u.vidim ne znas sta je Zippy![]()
A sta bi radio ukoliko bi se taj kvalitetan vent ipak jako drao?ja bih ovo ofarbao u crno i sleevovao svaki kablic posebno![]()
Pazi, sigurno da nije tiho, ali ako iz ovog napajanja ne izvlacis maksimum buka bi trebalo da bude podnosljiva. Citao sam na johnnygurru test Zippy 600W napajanja i evo da ti izdvojim deo:A sta bi radio ukoliko bi se taj kvalitetan vent ipak jako drao?
Verujem da ovo napajanje ne spada u tisa napajanja..
Verovatno da, ako iz ovog napajanja izvlacis nekih 800-900W buka ce biti podnosljiva. Realno, komp kome treba kilovatno napajanje ne moze da bude tih (ako se zadrzi vazdusni sistem hladjenja) i napajanje ce se lako utopiti u moru ventilatoraFan speed jumped up during test 4 and there was a slight buzzing noise coming from the PSU. By test 5, the sound of the fan was at an undesirable sound level. Of course, test 5 was a 550.7W load, so I don't want to discourage anyone into thinking this is a "loud PSU." This PSU is nothing like Zippy's server product line, and is actually quieter than the Coolmax Greenpower, Supermicro and PC Power and Cooling Turbo-Cool units I've used in the past. But for a power supply with an 80MM fan, it's not as quiet as the Silverstone Zeus or Ultra X-Finity 600W, even at higher loads.
Za OC sesije pretpostavljam da ce biti odlican izbor..
![]()