Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ja neznam sta ti i tvoj drug radite sa misevima al ja Lachesis koristim vec 3 godine i nema nikakvih znakova koriscenja na njemu cak i papucice su jos OK.Posedujem SS Xai već godinu dana i intenzivno se bavim gamingom. Samo uz COD MP serijal provedem najmanje 2 sata dnevno. Na to treba dodati i svakodnevno korišćenje + ostale igre koje povremeno igram. Za godinu dana jedino što sam uspeo da ogulim su glideri, i SS logo koji je kod mene potpuno nestao. Iako su se glideri dobro odrali i dalje klize bez problema i miš stoji ravnomerno na podlozi. Scroll, mikroprekidači i dugmići sa strane koje takođe intenzivno koristim su potpuno funkcionalni kao prvog dana. Miša vozim na razer destructor i exact mat control podlozi. Takođe moram da napomenem da kada radim u windows-u, surf, ostali programi.... miša držim u desnoj ruci. Ali kada igram, miša prebacim u levu ruku. Pre Xai-ja sam imao razer Lachesis kome su se tasteri oljuštili za dva meseca intenzivnog korišćenja. Scroll je počeo mnogo lagano da se vrti i bilo je problema sa klikanjem na scroll tasteru. Miš takođe preskače i to na kvalitetnim podlogama. Sve navedeno važi i za razer mambu koju poseduje moj drugar. Takođe imam i razer lycosa tastaturu koja je skroz oljuštena. Ne znam kakav je kvalitet jeftinijih SS miševa tipa ikari i kinzu ali Xai me je kvalitetom oduševio i potvrda o tome je godinu dana najgoreg iživljavanja sa istim.
Što se tiče Sansei-ja. Mislim da ne vredi te pare. Poseduje ludački DPI koji može biti potreban samo nekome ko ima neki eyfinity setup u ogromnoj rezoluciji. Ovoliki DPI (CPI) nije potreban u nijednoj igri. Sve preko 3500 je previše. I ne sviđaju mi se silne lampice i boje. Ovo definitivno nije dostojan naslednig Xai miša. Više je neka sitna izmena i pokušaj da se na ništa uzme još para. Sačekaćemo review-ove, ali kao što rekoh za sada je Xai tata.