• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

SteelSeries predstavlja Sentry Eye Tracker

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
396
Moja konfiguracija


SteelSeries će na CES-u 2015 predstaviti Sentry Eye Tracker, uređaj za praćenje pokreta očiju namenjen gejmerima, kako profesionalcima koji stream-uju svoje igre, tako i onima koji žele da unaprede svoje igračke sposobnosti.

Na popularnoj Twitch video platformi za gejmere, ljubitelji video igara širom sveta će moći da prate poznate streamer-e za vreme CES sajma (od 6. do 9. januara), i to na igrama kao što su GO, DOTA 2, League of Legends i sl. Ovi profesionalni gejmeri će tom prilikom koristiti Sentry Eye Tracker, a publika će moći da doživi igru „očima“ gejmera (streamer-a).

Proizvođač samog uređaja je kompanija Tobii, koja je specijalizovana za tehnologije praćenja pokreta očiju. Sentry Eye Tracker prati pokrete očiju u realnom vremenu, što direktno i prikazuje na ekranu, preko slike od video igre. Na taj način gledaoci mogu pratiti gde tačno igrač-streamer gleda u svakom datom trenutku.


Opširnije...
 

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
 
Vrh