Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Upravo tako, ne gledam gde mi je enter, znam gde mi je enter i znam da mi je velik enter.Znam ali realno ko koristi za gaming, dovoljan mu bilo kakav a ko se baci kucanjem taj i ne gleda gde udara ? nemoj mi reci da ti je posle toliko godina potrebno da taster bude veliki ? :-)
Ajde ja ti sutra zamenim mesta slova A i B pa ću da te pitam da li možeš da "pogodiš" A kad i treba A..... Nije reč o veličini slova nego o navici i mestu gde se nalaze dugmadi. Ako sam se navikao da je enter bio velik 13 godina, zašto sad da bude mali?Ovo je cista hipotetika, mozes da pogodis male tastere sa slovima i brojevima a enter mora da ti bude veliki a ako pogledas u statistici koliko puta si kliknuo na slovo A prlikom pisanja review-a a koliko puta si udario po enteru ? Ako je to sluchaj onda mislim da bi ti " Typing tutor " def. pomogao
Radio sam u igraonici. Igrao sam se ja dosta i pored toga, i naravno treba enter za četovanje.Za Gaming Enter ?? For what ?
Evo da vidiš gde sam udarao enter poslednjih 3-4 godina. Mislim da se jasno vidi da je najviše izlizano iznad polovine.